افزودنی های شیمیایی مواد غذائی + دانلود پاورپوینت

۲۴ مهر ۱۳۹۴ 2,811 بار بدون دیدگاه داود وکیلی

افزودنی های شیمیائی مواد غذائی

پاورپوینت افزودنی های شیمیائی مواد غذائی

بنام پروردگار نیکی ها و با عرض سلامت خدمت شما کاربر گرامی سایت مهندسی بهداشت محیط ایران

همانطور که می دونید امروزه در گستره ی بسیار وسیعی از افزودنی های شیمیایی در مواد غذایی برای اهداف مختلف استفاده می کنند .(روش های صنعتی نگه داری مواد غذایی – کلیک کنید ) .

بر اساس تعریف کمیته (Food committee of the food and nutrition board) تعریف زیر رو از افزودنی های شیمیایی مواد غذایی ارائه شده :

ماده یا ترکیبی از مواد غیر از غذا که به مقاصد تولید، پروسس، نگهداری یا بسته بندی در غذا حضور دارد.

البته این نکته رو هم بگم که تعریف فوق شامل آلودگی های اتفاقی نمی باشد .امروزه بیش از ۲۵۰۰ افزودنی مختلف بطور عمدی به غذا ها اضافه میشود .

در کل افزودنی ها به شش قسمت کلی تقسیم می شوند :

  1. نگهدارنده ها (Preservatives)
  2. افزودنی های مغذی (Nutritional additives)
  3. طعم دهنده ها (Flavoring agents)
  4. مواد رنگ دهنده (Coloring agents)
  5. عوامل تغییر بافت Texturing agents)
  6. افزودنی های متفرقه Miscellaneous additives)

بدلیل گستردگی این موضوع ، ما برای شما عزیزان ، یک فایل پاورپوینت بسیار منظم و کامل رو در این زمینه به اشتراک میگذاریم که می تونه خیلی مفید واقع بشه .هم یک جزوه کامل برای مطالعه،هم برای تدریس و ارائه کلاسی و حتی کنفرانس ها .

این پاورپوینت قابل ویرایش و در ۱۵۳ اسلاید بسیار منظم می باشد که برخی از عناوین آن به قرار زیر می باشد :

مقدمه

انواع افزودنی ها – شش قسمت + شرح هر مورد

نگهداری مواد غذایی با مواد شیمیایی

نگهداری مواد غذایی با مواد افزودنی

فاکتور های موثر بر روی فعالیت مواد شیمیایی

انواع مواد شمیایی

اسید بنزوئیک و پارابن ها

استفاده از مهارکننده های مختلف به طور توام

سم شناسی

اسید سوربیک

فعالیت ضد میکروبی سورباتها

اسید استیک

اسید لاکتیک

فعالیت اسید لاکتیک و لاکتاتها در صنایع غذایی

دی اکسید گوگرد و سولفیت ها

نیتریت

فاکتور پریگو

کلرور سدیم

تقسیم بندی باکتری ها از نظر تحمل نمک

ادویه جات و گیاهان

روغن های اساسی

پراکسیژنه

نایسین

پدیوسین

لاکتیسین

لاکتوسترپسین

ناتامایسین

امیدوار هستیم که فایل پیوستی برای شما عزیزان مفید باشه .

فایل پیوستی 152 اسلاید قابل ویرایش و منظم می باشد .

قبل از خرید بخاطر داشته باشید


پس از پرداخت انلاین در محیطی امن و توسط کلیه کارتهای بانکی ، لینک دانلود بلافاصله پس از خرید برای شما فعال خواهد شد .

پشتیبانی 24 ساعته ، حتی روزهای تعطیل : info[at]iehe.ir

ما تا دریافت کامل فایل خریداری شده ، پشتیبان و همراه شما خواهیم بود . قدردان اعتماد شما هستیم .

مشخصات این مجموعه


فرمت فایل : Ppt پاورپوینت

حجم فایل : 4 مگابایت

پرداخت در محیطی کاملا امن

دانلود بلافاصله پس از پرداخت

قیمت: 4900 تومان

49,000 ریال – خرید
نویسنده : داود وکیلی

سلام ؛ داود وکیلی هستم ، کارشناس مهندسی بهداشت محیط و ساکن شهر خوی . کار طراحی و وبلاگ نویسی رو دنبال میکنم و طراحی وب رو صرفا برای کارهای خودم انجام میدم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

جایگاه تبلیغ بنری شما

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
جزوه کامل آلودگی هوا + دانلود

جزوه کامل آلودگی هوا + دانلود


با سلام خدمت شما دوست بهداشتی محیطی عیزیز؛ در این تایپک از سایت مهندسی بهداشت محیط ایران جزوه آلودگی هوا رو ...

مشاهده : 7,085 بار
پاورپوینت پرستاری ارتوپدی

پاورپوینت پرستاری ارتوپدی


حرکت و اختلال در ارتوپدی + پاورپوینت با بیش از 60 اسلاید بنام خداوند نیکی ها ، یا سلام و احترام ...

مشاهده : 2,840 بار

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.