مرفولوژی و روش مبارزه با کک ها

۱۸ تیر ۱۳۹۳ 2,324 بار بدون دیدگاه داود وکیلی

روش مبارزه با کک ها

مرفولوژی و روشهای مبارزه با کک ها

کک ها حشراتی از راسته سیفوننپترا هستند. حشراتی کوچک، بدون بال و خونخوار که حرکت های جهشی دارند. کک ها بیشتر از پستانداران و گاهی از پرندگان خونخواری می کنند. به طور کلی از ۳۰۰۰ گونه کک فقط ۱۲ گونه به انسان حمله می کنند. مهمترین گونه های کک، کک جوندگان، کک انسان و کک گربهوسگ هستند.گزش آن ها باعث تحریک، ناراحتی شدید و خونریزی می شود. کک جوندگان ناقل مهم طاعون خیارکی و تیفوس منتقله توسط کک است. کک های گربه کرم های نواری (ستودها) را منتقل می کند. کک تونگا (کک شنی) پوست انسان را سوراخ کرده و باعث عفونت می شود. کک هایی که انسان رامی گزند در بیشتر نقاط جهان یافت می شوند…..

کک ها اغلب محلی که حیوانات خانگی ازجمله سگ وگربهنگه داری می شود؛ درگیر می کنند.عمومی ترین انگل درسگ ها از طریق کک به او سرایت می کند.کک های گربه در موارد نادر با خود بیماری هایی را حمل می کنند. کک ها می توانند به لباس ها یا حیوانات بچسبند. آن ها در حیاط ها، پرورشگاه های سگ و گربه، جنگل ها و پارک ها یا در مکان های دیگری که حیوانات در آنجا زندگی می کنند؛ یافت می شوند. چون کک ها در این مکان ها می توانند میزبان های خود را پیدا کرده و تولید مثل کنند. یک کک ماده می تواند در روز ۵۰ تخم بگذارد. بر اساس تحقیقات آزمایشگاهی، فقط ۵۰% از تخم های هر کک به لارو تبدیل می شوند و حدود ۳۵% از لاروها موفق به تنیدن پیله و تشکیل پوپ می گردند. جای خوشبختی است که از کل تخم های اولیه کک فقط ۵% آن ها به بلوغ می رسند….

توضیحات کامل رو میتوانید با دانلود فایل پیوستی که به شکل پاورپوینت هست مطالعه بفرمایید. این فایل قابلیت ارائه کلاسی برای دانشجویان نیز می باشد .

 

فرمت : ppt حجم : 1.2 مگابایت برای دانلود رایگان کلیک کنید
نویسنده : داود وکیلی

سلام ؛ داود وکیلی هستم ، کارشناس مهندسی بهداشت محیط و ساکن شهر خوی . کار طراحی و وبلاگ نویسی رو دنبال میکنم و طراحی وب رو صرفا برای کارهای خودم انجام میدم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

جایگاه تبلیغ بنری شما

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
بهداشت آرد بهداشت نان نان بدون جوش شیرین تقلبات نان مصرف جوش شیرین میزان نمک در نان

پاورپوینت آماده بهداشت نان و آرد


سلام دوستان؛ این تایپک از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران رو در زیز مجموعه بهداشت مواد غذایی به بررسی بهداشت نان ...

مشاهده : 1,069 بار

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.