مهندسی بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط – بهداشت حرفه ای – بهداشت عمومی – تغذیه و رژیم درمانی

50% تخفیف ویژه

تخفیف ویژه خرید پکیج آموزشی دوره کمک بهیاری | تخفیف 35% اعمال شد.برای مشاهده پکیج کلیک کنید

  • متن مطلب

داود وکیلی

کارشناس مهندسی بهداشت | طراح وب و وبلاگ نویس

تست الکل شیر نمک در شیر ازمایشات میکروبی شیر آزمایشات شیر رزالیک اسید آزمایش اسیدیته شیر تقلبات شیر+pdf تقلب شیر

روش های تشخیص تقلبات شیر

به نام خدا و با سلام؛ در این تایپک از سایت مهندسی بهداشت محیط ایران ، روش های تشخیص تقلبات شیر رو در قالب یک فایل PDF با شما همراه عزیز به اشتراک گذاشته ایم ، امیدوار هستیم که این فایل رو پس از مقدمه ای کوتاه در انتهای همین مطلب به رایگان دانلود و حسب مورد ازش استفاده کنید .

تعریف شیر:

شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند ، ترکیبات عمده شیر را آب ، چربی، پروتئین ، لاکتوز ، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند . به علت هضم آسان ، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود .

چرا تقلب در شیر :

  • افزایش سودو درآمد با جایگزین کردن مواد  و ترکیبات کم ارزش تر و ارزان تر بجای مواد با ارزش و گران تر شیر
  • جلوگیری از خرابی و ترش شدن شیر و تحویل شیر معیوب بجای شیر سالم با هدف کاهش هزینه ها
  • تحویل شیر فاسد بی کیفیت بجای شیر درجه بالا
  • خرید شیر معیوب به قیمت ارزان و تقلب در آن و فروش به قیمت بالاتر

آثار تقلبات شیر :

  • ضرر سنگین اقتصادی بر تولید کننده
  • پایین آوردن کیفیت فرآورده های لبنی
  • تاثیر منفی بر سلامت مصرف کننده
  • از بین رفتن اعتماد و اطمینان در جامعه

این مقاله را هم حتما بخوانید : افزودنی های شیمیایی مواد غذایی + دانلود پاورپوینت

انواع تقلبات شیر :

  1. افزودن آب
  2. افزودن ملامین
  3. افزودن نمک
  4. افزودن مواد خنثی کننده مانند : آب آهک ، هیدروکسید سدیم ، کربنات سدیم با بی کربنات سدیم (جوش شیرین)
  5. افزودن کرومات و بی کرومات پتاسیم
  6. اضافه کردن نشاسته
  7. افزودن نگهدارنده (اسید سالسیلیک و اسید بنزوئیک)
  8. افزودن صابون
  9. افزودن مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده
  10. گرفتن چربی از شیر
  11. اضافه کردن شیر خشک
  12. افزودن آب پنیر
  13. پرمیت
  14. اضافه کردن اوره
  15. اضافه کردن قند و شکر
  16. افزودن چربی های جایگزین شیر
  17. افزودن آب اکسیژنه
  18. افزودن فرمالین
  19. آنتی بیوتیک ها
  20. افزودن هیپوکلریت ها
  21. مخلوط کردن شیر حیوانات مختلف

این مقاله را هم حتما بخوانید : بهداشت نان بدون جوش شیرین + پاورپوینت رایگان

موارد فوق الذکر تقلباتی بودن که در شیر اعمال می شوند ، توضیحات کامل و انواع آزمایشات اون رو میتونید در فایل پیوستی مطالعه بفرمائید .

چنانچه نیاز به تبدیل به فرمت قابل ویرایش (پاورپوینت ،ورد) داشتید از طریق دیدگاه های همین مطلب با ذکر ایمیلتون اطلاع دهید .

پیروز باشید | مهندسی بهداشت محیط ایران

دکمه اشتراک گذاری تلگرام برای اشتراک این مطلب در تلگرام کلیک کنید

فایل پیوستی در قالب پی دی اف در 77 صفحه می باشد .

توجه : چنانچه نیاز مند به تبدیل فایل فوق به پاورپوینت یا ورد داشتید ، با ما تماس بگیرید .

فرمت: PDFحجم :2.9 مگابایت
نویسنده :
داود وکیلی
دیدگاه ها ی این مطلب

جهت دریافت جدیدترین مطالب ، فایل ها و مقالات رایگان و اخبار استخدامی در ایمیلتان در خبرنامه سایت عضو شوید .

فروشگاه ما

تخفیف آموزش نسخه خوانی در داروخانه