HACCP به همراه پاورپوینت رایگان

۲۲ بهمن ۱۳۹۳ 2,735 بار بدون دیدگاه داود وکیلی

HACCP

بنام خدا

در این تایپک از سایت مهندسی بهداشت محیط ایران ، به بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی پرداختیم :

HACCP

تعریف :

یک سیستم علمی و منطقی برای شناسایی خطرات احتمالی در مواد غذایی و ارائه روش حذف و یا کاهش خطرات درغذاست.

تاریخچه:

۱- تولید مواد غذایی مطمئن برای فضانوردان ناسا (۱۹۷۱)

۲- انتشار طرح HACCP (1974 )

۳- معرفی HACCP  به عنوان قطعی ترین و اختصاصی ترین روش کنترل خطرات میکروبی مواد غذایی (۱۹۹۵)

۴- الزام رعایت اصول HACCP در مورد محصولات صادراتی به اروپا (۱۹۹۷)

اصطلاحات HACCP

نقطه کنترل:

به هر نقطه ای در یک سیستم غذایی خاص گفته میشود که عدم کنترل آن برای سلامتی خطری نداشته باشد.

نقطه کنترل بحرانی :

هر نقطه یا طریقه عمل در یک سیستم غذایی که کنترل آن امکان پذیر بوده و بتوان با کنترل آن از بروز خطری جلوگیری کرده و یا آن خطر را به حداقل رسانید.

خطر:

هر گونه خصوصیت بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی که ممکن است برای سلامت مصرف کننده مضر باشد.

وارسی :

یک توالی برنامه ریزی شده از مشاهدات و اندازه گیریهای حدود بحرانی که برای اجرای یک ثبت دقیق طراحی می شود و هدف آن اطمینان از حفظ ایمنی فراورده توسط حدود بحرانی است.

اقدام اصلاحی:

عمل یا فعالیتی است که در زمان خروج از حدودآستانه انجام می شود.

طرح حسپ:

طرحی که بر اساس اصول حسپ برای نظارت روی مخاطراتی که ایمنی مواد غذایی را تحت تاثیر قرار می دهند، تهیه می شود.

تجزیه و تحلیل خطر:

روشهای جمع آوری و تفسیر اطلاعاتی است که از عوامل خطر زا بدست می آید.

+++ پیشنهاد میکنیم فایل پیوستی رو به رایگان دانلود کنید .

 

فرمت : ppt حجم : 2.11 مگابایت برای دانلود رایگان کلیک کنید

فایل پیوستی در قالب پاورپوینت در 37 اسلاید منظم شده می باشد .

نویسنده : داود وکیلی

سلام ؛ داود وکیلی هستم ، کارشناس مهندسی بهداشت محیط و ساکن شهر خوی . کار طراحی و وبلاگ نویسی رو دنبال میکنم و طراحی وب رو صرفا برای کارهای خودم انجام میدم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

جایگاه تبلیغ بنری شما

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
آلودگی محیطی مواد غذایی

آلودگی محیطی مواد غذایی


آلودگی محیطی مواد غذایی + دانلود پاورپوینت آماده بنام خدا  مقدمهای بر آلودگی محیطی مواد غذایی : غذاهایی را بهداشتی می نامند که ...

مشاهده : 1,518 بار
نمونه گزارش کار آموزی بهداشت عمومی

نمونه گزارش کارآموزی بهداشت عمومی


بنام خدا سلام گزارش کارآموزی بهداشت عمومی :  ارائه شده ر دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بهداشت عمومی 2 مورد عناوین گزارش کار ...

مشاهده : 10,063 بار
پاورپوینت آکنه،بیماری آکنه ، دانلود پاورپوینت برای آکنه

پاورپوینت آکنه


پاورپوینت آکنه بنام خداوند خوبی ها پاورپوینت آکنه ، فایلی هست که در این تایپک برای شما ارائه شده است . مقدمه : عوامل ...

مشاهده : 1,123 بار

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و بصورت اختصاصی آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.