پاورپوینت آماده بهداشت ماهی و روش های تشخیص ماهی سالم

۹ آبان ۱۳۹۵ 477 بار بدون دیدگاه داود وکیلی

مشخصات این مجموعه

فرمت فایل : Ppt پاورپوینت

حجم فایل : 4.4 مگابایت

پرداخت در محیطی کاملا امن

دانلود بلافاصله پس از پرداخت

قیمت : 4900 تومان

49,000 ریال – خرید

پاورپوینت آماده بهداشت ماهی و روش های تشخیص ماهی سالم

پاورپوینت آماده روش های تشخیص ماهی سالم و بهداشت ماهی

در این تایپک از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران، به ارائه یک پاورپوینت آماده در ارتباط با روش های تشخیص ماهی سالم از ماهی فاسد، پرداخته ایم . این پاورپوینت بصورت کاملا تصویری به ذکر تمامی روش های تشخیص ماهی سالم اشاره کرده است. تعداد اسلاید های این پاورپوینت آماده ۳۳ می باشد که براحتی میتوانید پس از مقدمه ای کوتاه دانلود نمایید.

خطرات مرتبط با ماهی

در ماهیان و سایر فراورده های دریایی پس از صید ابتدا یک فلور میکروبی گرم منفی یکنواخت ایجاد می شود. پس از مدتی سودوموناس و آلتروموناس شدیدا تکثیر یافته و با سایر میکروارگانیسم ها منجمله آستینوباکتر و مورکسلا به رقابت می پردازند و از رسد آنها جلوگیری می نمایند.

سودوموناس که جزو میکروارگانیسم های پروتئولیتیک می باشند، شروع به تجزیه پروتئین های گوشت ماهی نموده و در اثرایجاد مواد واسطه مانند تری متیل آمین و نیز آمونیاک فرار محیط قلیایی ایجاد می گردد. در شرایط بد نگهداری امکان رشد و تکثیر باسیل ها و میکروکوک ها نیز وجود دارد. پس از مدتی بوی تند و مخصوصی به مشام می رسد که علت ان علاوه بر تری متیل آمین ها، به وجود آمدن H2S، متیل مرکاپتان ها و دی متیل سولفید می باشد.

این مطلب را هم حتما بخوانید : بهداشت نان بدون جوش شیرین + پاورپوینت رایگان

قبل از هر گونه تغییرات ارگانولپتیک در ماهی ها ، ابتدا تغییرات در رنگ انها تظاهر می نماید،بدین صورت که برانشی ها به رنگ خاکستری-قهوه ای تیره در آمده و چشم ها کدر می شوند.در آمریکا صدف های خوراکی آلوده به ویبریو پارا همولتیکوس و ویبریو ولینکوس می باشند که می توانند به انسان انتقال یابند.

پروتئینهای حیوانی در سلامتی ورشد بدن نقش بسزایی دارند. با این وجود در صورتیکه این مواد از مراکز مطمئن و تحت نظارت تهیه نشوند، می توانند باعث سرایت بیماریهای قابل انتقال به انسان و ایجاد مسمومیت های غذایی شده و سلامت مصرف کننده را به خطر اندازند. از این رو در تهیه موادپروتئینی دامی باید نهایت دقّت را بعمل آورد و توصیه های بهداشتی را مد نظر داشت.

با عنایت به نکته فوق و گسترش و اهمیت روز افزون بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده، تمام دست اندرکارن و تولیدکنندگان مواد غذایی با منشاء دامی موظفند محصولات خود را با رعایت کامل موازین و مقررات بهداشتی تولید نموده وبه بازار عرضه نمایند.

از ویزگی های پاورپوینت پیوستی تصویری بودن تشخیص ماهی سالم می باشد.

امیدوار هستیم که این اشتراک نیز برای شما سودمند باشید.

مطالب زیر را نیز حتما بخوانید :

فایل پیوستی در قالب 33 اسلاید قابل ویرایش با تصاویر مرتبط  می باشد.

قبل از خرید بخاطر داشته باشید

پس از پرداخت انلاین در محیطی امن و توسط کلیه کارتهای بانکی ، لینک دانلود بلافاصله پس از خرید برای شما فعال خواهد شد .

پشتیبانی 24 ساعته ، حتی روزهای تعطیل : info[at]iehe.ir

ما تا دریافت کامل فایل خریداری شده ، پشتیبان و همراه شما خواهیم بود .

مشخصات این مجموعه

فرمت فایل : Ppt پاورپوینت

حجم فایل : 4.4 مگابایت

پرداخت در محیطی کاملا امن

دانلود بلافاصله پس از پرداخت

قیمت : 4900 تومان

49,000 ریال – خرید
نویسنده : داود وکیلی

سلام ؛ داود وکیلی هستم ، کارشناس مهندسی بهداشت محیط هستم و شهر خوی زندگی میکنم . کار وبلاگ نویسی رو دنبال میکنم و طراحی وب رو صرفا برای کارهای خودم انجام میدم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
مدیریت پسماندهای بیمارستانی ,مدیریت پسماندهای پزشکی

پاورپوینت مدیریت پسماندهای بیمارستانی


مدیریت پسماندهای بیمارستانی و پزشکی بنام خدا مقدمه ای کوتاه : بيمارستان‎ها و مراکز بهداشتی درمانی، از جمله مؤسسات بهداشتي درماني مهم جامعه ...

مشاهده : 3,118 بار

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و بصورت اختصاصی آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.