مهندسی بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط – بهداشت حرفه ای – بهداشت عمومی – تغذیه و رژیم درمانی

50% تخفیف ویژه

تخفیف ویژه خرید پکیج آموزشی دوره کمک بهیاری | تخفیف 50% اعمال شد.برای مشاهده پکیج کلیک کنید

  • متن مطلب

داود وکیلی

کارشناس مهندسی بهداشت | طراح وب و وبلاگ نویس

پاورپوینت آماده بهداشت ماهی و روش های تشخیص ماهی سالم

پاورپوینت آماده روش های تشخیص ماهی سالم و بهداشت ماهی

در این تایپک از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران، به ارائه یک پاورپوینت آماده در ارتباط با روش های تشخیص ماهی سالم از ماهی فاسد، پرداخته ایم . این پاورپوینت بصورت کاملا تصویری به ذکر تمامی روش های تشخیص ماهی سالم اشاره کرده است. تعداد اسلاید های این پاورپوینت آماده ۳۳ می باشد که براحتی میتوانید پس از مقدمه ای کوتاه دانلود نمایید.

خطرات مرتبط با ماهی

در ماهیان و سایر فراورده های دریایی پس از صید ابتدا یک فلور میکروبی گرم منفی یکنواخت ایجاد می شود. پس از مدتی سودوموناس و آلتروموناس شدیدا تکثیر یافته و با سایر میکروارگانیسم ها منجمله آستینوباکتر و مورکسلا به رقابت می پردازند و از رسد آنها جلوگیری می نمایند.

سودوموناس که جزو میکروارگانیسم های پروتئولیتیک می باشند، شروع به تجزیه پروتئین های گوشت ماهی نموده و در اثرایجاد مواد واسطه مانند تری متیل آمین و نیز آمونیاک فرار محیط قلیایی ایجاد می گردد. در شرایط بد نگهداری امکان رشد و تکثیر باسیل ها و میکروکوک ها نیز وجود دارد. پس از مدتی بوی تند و مخصوصی به مشام می رسد که علت ان علاوه بر تری متیل آمین ها، به وجود آمدن H2S، متیل مرکاپتان ها و دی متیل سولفید می باشد.

این مطلب را هم حتما بخوانید : بهداشت نان بدون جوش شیرین + پاورپوینت رایگان

قبل از هر گونه تغییرات ارگانولپتیک در ماهی ها ، ابتدا تغییرات در رنگ انها تظاهر می نماید،بدین صورت که برانشی ها به رنگ خاکستری-قهوه ای تیره در آمده و چشم ها کدر می شوند.در آمریکا صدف های خوراکی آلوده به ویبریو پارا همولتیکوس و ویبریو ولینکوس می باشند که می توانند به انسان انتقال یابند.

پروتئینهای حیوانی در سلامتی ورشد بدن نقش بسزایی دارند. با این وجود در صورتیکه این مواد از مراکز مطمئن و تحت نظارت تهیه نشوند، می توانند باعث سرایت بیماریهای قابل انتقال به انسان و ایجاد مسمومیت های غذایی شده و سلامت مصرف کننده را به خطر اندازند. از این رو در تهیه موادپروتئینی دامی باید نهایت دقّت را بعمل آورد و توصیه های بهداشتی را مد نظر داشت.

با عنایت به نکته فوق و گسترش و اهمیت روز افزون بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده، تمام دست اندرکارن و تولیدکنندگان مواد غذایی با منشاء دامی موظفند محصولات خود را با رعایت کامل موازین و مقررات بهداشتی تولید نموده وبه بازار عرضه نمایند.

از ویزگی های پاورپوینت پیوستی تصویری بودن تشخیص ماهی سالم می باشد.

امیدوار هستیم که این اشتراک نیز برای شما سودمند باشید.

مطالب زیر را نیز حتما بخوانید :

دکمه اشتراک گذاری تلگرام برای اشتراک این مطلب در تلگرام کلیک کنید

فایل پیوستی در قالب 33 اسلاید قابل ویرایش با تصاویر مرتبط  می باشد.

4900 تومان

49,000 ریال – خرید

پس از پرداخت انلاین در محیطی امن و توسط کلیه کارتهای بانکی ، لینک دانلود بلافاصله پس از خرید برای شما فعال خواهد شد .
پشتیبانی 24 ساعته ، حتی روزهای تعطیل : info[at]iehe.ir
ما تا دریافت کامل فایل خریداری شده ، پشتیبان و همراه شما خواهیم بود . قدردان اعتماد شما خواهیم بود .

نویسنده :
داود وکیلی
دیدگاه ها ی این مطلب

جهت دریافت جدیدترین مطالب ، فایل ها و مقالات رایگان و اخبار استخدامی در ایمیلتان در خبرنامه سایت عضو شوید .

فروشگاه ما