دستورالعمل استفاده از هیپوکلریت سدیم (آب ژاول)

۲۰ تیر ۱۳۹۴ 2,596 بار بدون دیدگاه داود وکیلی

دستورالعمل استفاده از هیپوکلریت سدیم (آب ژاول)

بنام خداوند خوبی ها

دستورالعمل استفاده از هیپوکلریت سدیم  (آب ژاول)

در این ساعت از سایت بهداشت محیط ایران در ارتباط با نحوه استفاده از آب ژاول به روز هستیم با ما همراه باشید .

* مشخصات و خواص: دارای خاصیت ضدعفونی کننده با اثر سریع بر روی فعالیت میکروارگانیسم ها می باشد. گاز کلر توانایی کشتن اغلب باکتریها، مخمرها، ویروسها و پروتوزوئرها را دارد.

* موارد مصرف: محلول بصورت رقیق شده ۱% تا حداکثر ۱۰% جهت ضدعفونی و شستشوی زمین، کف، دیوارها، تمامی قسمتهای متشکل از سنگ، دستشویی، توالت، حمام و…  در کلیه بخشها بکار برده می شود.  همچنین در مواردی که خون و مایعات آلوده بر روی سطوح پاشیده شوند. بایستی شستشو مطابق دستورالعمل مربوطه توسط این محلول انجام شود.

* نکات قابل توجه : محلول بایستی بصورت تازه و روزانه تهیه و مصرف شده و از مصرف محلول رقیق شده پس از گذشت ٢۴ ساعت پرهیز شود. زیرا ماده اثر بخشی خود را از دست می دهد. همچنین از مصرف ماده با غلظت بیش از ۱۰% خودداری شود. زیرا باعث تحریک دستگاه تنفسی شده و برای بیماران و پرسنل بصورت جدی آزار دهنده می باشد. بدلیل اثر خورندگی بهتر است از مصرف هیپوکلریت سدیم برای اشیاء فلزی و استیل خودداری شود باید به خاطر داشت که در زمان کاربرد این محلول درجه حرارت ابزار یا وسیله مورد نظر از ۴٠ درجه سانتیگراد تجاوز ننماید.

• عوارض: تنفس بخار هیپوکلریت و کلر آزاد شده آن باعث سرفه و تحریک شدید

دستگاه تنفس می شود و این خاصیت خصوصاً در هنگام استفاده همزمان اسیدها و مواد اکسید کننده تشدید خواهد شد. همچنین دارای اثر تحریک کننده بر روی پوست نیز می باشد که در صورت تماس بایستی موضع با آب فراوان شسته شود.

مطلب پیشنهادی : گندزداها و ضدعفونی کننده های بیمارستان

نویسنده : داود وکیلی

سلام ؛ داود وکیلی هستم ، کارشناس مهندسی بهداشت محیط و ساکن شهر خوی . کار طراحی و وبلاگ نویسی رو دنبال میکنم و طراحی وب رو صرفا برای کارهای خودم انجام میدم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

جایگاه تبلیغ بنری شما

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
بهداشت آرد بهداشت نان نان بدون جوش شیرین تقلبات نان مصرف جوش شیرین میزان نمک در نان

پاورپوینت آماده بهداشت نان و آرد


سلام دوستان؛ این تایپک از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران رو در زیز مجموعه بهداشت مواد غذایی به بررسی بهداشت نان ...

مشاهده : 995 بار
بیماری آزبستوز

بیماری آزبستوز + دانلود پاورپوینت


بیماری آزبستوز دانلود پاورپوینت بیماری آزبستوز بنام خدا و با سلام خدمت شما بزرگوار و کاربر گرامی سایت مهندسی بهداشت محیط ایران ...

مشاهده : 2,050 بار

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.