⭐ جشنواره عیدانه - ۴۰% تخفیف ویژه⭐ کدتخفیف : EYD40 ⭐
نسخه خوانی

توصیه هایی جهت افزایش آگاهی مردم بمنظور پیشگیری از بروز بیماریهای روده ای

مشاهده : 5,672 بار بدون دیدگاه نویسنده: داود وکیلی
آموزش های دستیار دندانپزشکی

توصیه هایی جهت افزایش آگاهی مردم بمنظور پیشگیری از بروز بیماریهای روده ای

در این تایپک از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ، توصیه هایی جهت افزایش آگاهی مردم بمنظور پیشگیری از بروز بیماریهای روده ای از جمله تیفوئید و وبا رو برای شما همکاران گرامی لیست کرده ایم که میتونه در اطلاع رسانی های شما مورد استفادتون قرار بگیره .

توصیه هایی جهت افزایش آگاهی مردم بمنظور پیشگیری از بروز بیماریهای روده ای از جمله تیفوئید و وبا

  1. مواد غذایی خود را از فروشگاههای دارای شرایط بهداشتی تهیه و خریداری نمایید .
  2. از مصرف محتویات قوطی های کنسرو و کمپوت باد کرده خودداری نمایند .
  3. برای اطمینان ، انواع کنسرو را قبل از باز کردن و مصرف به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید.
  4. حتی الامکان از مصرف بستنی های سنتی و شیرینی خامه ای بخصوص در فصل تابستان خودداری نمائید .
  5. شیر پاستوریزه نشده غالباً به عوامل بیماریزا آلوده است حتماً شیر پاستوریزه نشده را بمدت ۱ دقیقه جوشانده و سپس مصرف نمائید.
  6. همیشه از شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه استفاده نمائید .
  7. برای شستشو و آماده سازی و طبخ مواد غذایی از آب سالم استفاده نمائید .
  8. از نوشیدن آب آشامیدنی غیر مطمئن جداً خودداری نمائید .
  9. آب چشمه ها همیشه سالم نیست ، هنگام مسافرت و گردش در تابستان همواره از سلامت آب مصرفی اطمینان حاصل کنید و در صورت مشکوک بودن از آب جوشیده و یا آب بطری شده دارای مشخصات بهداشتی  استفاده نمائید .
  10. هنگام گردش در خارج شهر توجه داشته باشید از آب رودخانه ها برای آشامیدن استفاده ننمائید و در صورت عدم دسترسی به آب مطمئن آن را بمدت ۳ دقیقه جوشانیده و مصرف کنید .
  11. در تابستان هنگام گردش در پارکها به تابلوهای هشداردهنده و مشخص کننده آب آشامیدنی در فضای سبز توجه نموده و از مصرف آب فضای سبز جهت آشامیدنی جداً خودداری نمائید.
  12. سبزیجاتی را که بصورت خام مصرف می شوند ابتدا با آب سالم خوب بشوئید و با استفاده از مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده و شستشوی مجدد سالمسازی و سپس مصرف نمائید .
  13. با گرم شدن هوا خطر بروز بیماریهای اسهالی تشدید می شود بنابراین از خوردن سبزیجات خام قبل از شستشوی کامل و ضدعفونی کردن جداً خودداری نمائید .
  14. کاهو وسبزیجات خام ممکن است دارای میکرب و تخم انگل باشد بنابراین از مصرف کاهو و سبزی نشسته و سالمسازی نشده جداً خودداری کنید .
  15. هنگام پاک کردن سبزی و کاهو و امثال آنها ، وسایل و ابزار کار  و دستها شدیداً آلوده میشوند لذا از خوردن و آشامیدن هنگام کار و قبل از شستشوی دستها با آب و صابون ، خودداری شود.
  16. کارد و سینی و سبد و سایر وسائل مورد استفاده برای پاک کردن سبزیجات پس از اتمام کار با مواد پاک کننده کاملاً شستشو شود.
  17. خوراکیهای خام یا پخته که توسط دست فروشان دوره گرد عرضه می شود بهداشتی نبوده و مصرف آن جایز نیست .
  18. به فرزندان خود آموزش دهید که هرگز از فروشندگان دوره گرد خوراکی نخرند.
  19. کوتاه کردن ناخن ها و تمیز نگهداشتن آنها به پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای اسهالی بخصوص نزد کودکان کمک می کند.
  20. از قرار دادن مواد غذایی شسته نشده در کنار مواد غذایی تمیز در داخل یخچال خودداری کنید .
  21. غذای پخته سالم با کوچکترین تماس با غذای خام ، آلوده می گردد. از تماس مواد غذایی خام با مواد غذائی پخته خودداری کنید.
  22. وقتی غذاهـــای پخته شده در درجه حرارت اطاق سرد می شوند میکروبها شروع به رشد و تکثیر می نمایند و هر چه بیشتر باقی بماند خطر مسمومیت در اثر خوردن این نوع غذاها بیشتر می شود.
  23. بسیاری از مواد غذایی خام بخصوص گوشت مرغ آلوده به میکروبهای بیماریزا است و اگر خوب پخته نشود ممکن است مصرف آن موجب بیماری شود.
  24. مواد غذائی را از دسترس حشرات ، جوندگان و سایر حیوانات دور نگهدارید.
  25. انواع گوشت منجمد باید قبل از پختن از حالت انجماد خارج شود.
  26. کشک مایع را قبل از مصرف به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا به بیماری کشنده بوتولیسم مبتلا نشوید.
  27. از ریختن آشغال و زباله در رودخانه ها ، جویها و معابر و اماکن عمومی جداً خودداری کنید .
  28. شستشوی دستها در موارد ذیل الزامی است :
  • پس از تماس با مواد غذایی خام و نشسته
  • پس از رفتن به توالت
  • پس از تماس با هر نوع مواد زائد
  • پس از تعویض کهنه و پوشک بچه
  • در صورتیکه در جریان تهیه و آماده سازی مواد غذایی وقفه ای در کار ایجاد شود .

پیروز و سربلند باشید . | سایت مهندسی بهداشت محیط| www.iehe.ir

دکتر نگین واعظی دندانپزشک تبریز
نویسنده : داود وکیلی

درود بر شما ؛ داود وکیلی هستم شاغل در معاونت بهداشت خوی | کار آموزش، طراحی و تولید محتوا در زمینه علوم بهداشتی رو دنبال میکنم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت ایران براتون مفید باشه.

آموزش نسخه خوانی

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات تصادفی فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
پاورپوینت شکستگی استخوان ppt انواع شکستگی ارتوپدی استخوان علل شکستگی استخوان nhkg,n a;sj'd hsjo,hk

پاورپوینت شکستگی استخوان


پاورپوینت شکستگی استخوان این فایل پاورپوینت که در ۳۵ اسلاید تنظیم شده و با موضوع شکستگی استخوان برای شما ارائه دادیم شامل عناوین ...

بیش از 14 خرید موفق
نسخه پزشک خواندن نسخه پزشک فرم نسخه پزشک Rx در نسخه نویسی نسخه خوانی آنلاین نسخه خوانی آزمایشگاه اختصارات نسخه نویسی pdf اموزش نسخه خوانی ازمایش دانلود فیلم آموزش نسخه خوانی

نمونه نسخه های پزشکی نمونه ۴


نمونه نسخه های پزشکی سری چهارم با 120 نمونه نسخه پزشک دارای باز نویسی به همراه نکات کلیدی قابل دریافت بصورت ...

بیش از 47 خرید موفق

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.