نسخه خوانی

دانلود نکات مهم تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای آزمون های استخدامی

نویسنده: داود وکیلی مشاهده : 1,264 بار قیمت : 990,000 ریال

نکات مهم تغذیه و بهداشت مواد غذایی در آزمون استخدامی ، سوالات بهداشت مواد غذایی مراقب سلامت ، نکات کلیدی استخدامی تغذیه سوالات بهداشت مواد غذایی آموزش پرورش بهداشت خانواده بهداشت محیط پرستاری

چرا نکات مهم تغذیه و بهداشت مواد غذایی

نکات مهم تغذیه و بهداشت مواد غذایی که برا شما گردآوری کرده ایم ، برای بالابردن درصد پاسخ های صحیح شما در آزمون های استخدامی بسیار کمک کننده خواهد بود.

  • بیش از ۱۷۰ نکته کلیدی و ارزشمند استخدامی در حیطه تغذیه و بهداشت مواد غذایی
  • برگرفته از پرتکرار ترین سوالات آزمون های استخدامی و ارشد بهداشت مواد غذایی
  • صرفه جویی در زمان و پیش گرفتن از رقبا در آزمون های استخدامی

تغذیه و بهداشت مواد غذایی در آزمون استخدامی آموزش و پروش ، آزمون استخدامی مراقب سلامت ، آزمون استخدامی بهداشت محیط و … مطرح می شود. لذا می توانید در همه آزمون هایی که تغذیه و بهداشت مواد غذایی وجود داره از این نکات طلایی استفاده کنید.

بخشی از نکات کلیدی جزوه استخدامی تغذیه و بهداشت مواد غذایی

برای اطمینان شما از نمونه نکات استخدامی بهداشت مواد غذایی و تغذیه ، تعدادی از این نکات رو در زیر برای شما قرار می دهیم:

  • سم آکرولوئین در روغن داغ ، سم سولانین در سیب زمینی ، سیانیدریک در بادام تلخ، ویسین در باقلا (عامل فاویسم) و گوسیپول سم موجود در پنبه دانه می باشد.
  • کلستریدیوم بوتولینوم نوع E از غذاهای دریایی منتقل می شود.
  • آنزیم فسفاتاز قلیایی برای تشخیص پاستوریزاسیون شیر می باشد که نباید در شیر پاستوریزه باشد.
  • مقاوم ترین سالمونلا نسبت به حرارت سالمونلا سنفتنبرگ می باشد.
  • اشرشیا کلی انتروپاتوژنیک EEC یکی از عوامل موثر در ایجاد اسهال در مسافران می باشد.
  • مصرف غذای آلوده به یرسینیا انتروکولیتیکا عوارضی مشابه آپاندیسیت  ایجاد می کند.
  • باکتری باسیلوس سرئوس هاگ زا می باشد. دو نوع انتروتوکسین ترشح می نماید یکی مقاوم نسبت به حرارت که پس از یک الی ۵ ساعت دوره کمون موجب استفراغ گردیده (شبیه استافیلوکوک) و اغلب پس از مصرف برنج آلوده  بروز می نماید. نوع دیگر نسبت به حرارت حساس  بوده و پس از دوره کمون ۸ الی ۱۶ ساعته موجب اسهال آبکی  در مصرف کنندگان می شود.
  • آسپارتام شیرین کننده است که در افراد مبتلا به بیماری فنیل کتونوری نباید مصرف شود.
  • اغلب باکتری های ایجاد کننده بیماری های ناشی از غذا در محدوده حرارتی ۵ الی ۶۰ درجه سانتی گراد می توانند رشد کنند.
  • باکتری های گرم منفی نسبت به کاهش آب فعال در ماده غذایی حساس تر هستند.
  • آزمایش حلقه یا Ring Test برای تشخیص آلودگی شیر به بروسلا (عامل تب مالت) می باشد.
  • در ساختمان کربوهیدرات ها عناصر کربن ، اکسیزن و هیدروژن وجود دارد ولی نیترژن وجود ندارد. نیتروژن (ازت) در ساختمان پروتئین ها نقش دارد!!(مهم) و ازت تقریبا ۱۶% پروتئین را تشکیل می دهد.
  • گالاکتوز یک مونوساکارید می باشد. و فقط از هیدرولیز گلوکوز بدست می آید.
  • پکتین و صمغ جز فیبرهای غذایی می باشند که هر دو محلول در آب هستند.
  • رافینوز قندی است که در حبوبات و کدو یافت می شود.
  • فقدان اسید چرب لینولئیک می تواند باعث اگزما ، پوسته پوسته شدن و متورم شدن پوست بدن گردد.
  • اسید های آمینه کروی یا حلقه ای مانند هموگلوبین ، آلبومین و انسولین – اسید آمینه های خطی یا موازی نیز مانند کلاژین و میوزین و کراتین می باشند. لازم به ذکر است که خطی ها غیر محلول در آب و کروی ها محلول در آب  می باشند. بعنوان مثال کراتین غیر محلول در آب  می باشد.
  • بیماری کواشیورکور در کودکان بالای یک ونیم سال رخ می دهد ولی بیمار ماراسموس در کودکان بالای ۶ ماه می باشد. ضمن اینکه در بیماری ماراسموس برخلاف کواشیورکور ادم دیده نمی شود و پوست و مو تغییر رنگ  ندارد.
  • مس در صورت افزایش آهسته در بدن ، باعث اختلال ارثی با عنوان بیماری ویلسون می شود.
  • ویتامین B12 ویتامینی است که فقط در مواد غذایی با منشاء حیوان یافت می شود.
  • بیماری های مختلف که مسبب انها کمبود گونه های مختلف ویتامین های B می باشند عبارتند از : (بری بری ، سندرم ورنیک-کورساکف : تیامین / پلاگر : نیاسین /کم خونی مگالوبلاستیک:فولات و کوبالامین)
  • نام دیگر ویتامین E ، توکروفرول می باشد که یک آنتی اکسیدان طبیعی است. این ویتامین ساختمان شیمیایی الکلی دارد. این ویتامین محلول در چربی بوده و عمدتا در بافت چربی یافت می شود.
  • ویتامین های D و C باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می شوند.
  • ماده تلخ موجود در زعفران پیکروسین نام دارد.

بخش کوچکی از نکات مهم استخدامی تغذیه و بهداشت مواد غذایی در بالا برای شما آوردیم. در تدوین این نکته ها سعی شده است از سوالات استخدامی تغذیه و بهداشت مواد غذایی در سال های اخیر استفاده شود.

روش دریافت جزوه استخدامی نکات کلیدی بهداشت مواد غذایی و تغذیه  :

پس از پرداخت آنلاین در محیطی امن ، لینک دانلود جزوه استخدامی نکات مهم تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای شما فعال و قابل دریافت می باشد. ضمنا در هر زمانی با مراجعه به پنل کاربری خود در سایت نیز می توانید به جزوه مورد نظر دسترسی داشته باشید. ضمنا در صورت برخورد با هرگونه مشکل در دریافت این جزوه نیز می توانید با ما تماس بگیرید. اگر امکان پرداخت آنلاین ندارید کافیست در واتساپ به شماره ۰۹۲۱۱۰۵۴۲۴۵  پیغام دهید.تا شماره کارت حضورتون اعلام شود. یا می توانید از بخش راهنمای خرید سایت شماره کارت ما را برداشته و نسبت به پرداخت اقدام و سپس اطلاع دهید.

 

فایل پیوستی شامل 170 نکته مهم ارزشمند استخدامی بهداشت مواد غذایی و تغذیه می باشد.

قبل از خرید بخاطر داشته باشید


پس از پرداخت انلاین در محیطی امن و توسط کلیه کارتهای بانکی ، لینک دانلود بلافاصله پس از خرید برای شما فعال خواهد شد .

پشتیبانی خرید در واتساپ / تلگرام : 09211054245

ما تا دریافت کامل فایل خریداری شده ، پشتیبان و همراه شما خواهیم بود . قدردان اعتماد شما خواهیم بود .

مشخصات این مجموعه


فرمت فایل : pdf

حجم فایل : کمتر از 1 مگابایت

پرداخت در محیطی کاملا امن

دانلود بلافاصله پس از پرداخت

قیمت: 99,000 تومان

,,,
profile avatar
نویسنده : داود وکیلی

درود بر شما ؛ داود وکیلی هستم شاغل در معاونت بهداشت خوی | کار آموزش، طراحی و تولید محتوا در زمینه علوم بهداشتی رو دنبال میکنم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

بسته آموزش دستیار دندانپزشکی

محصولات تصادفی فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
پاورپوینت بیماری اسهال پاورپوینت بیماری کمبود ید پاورپوینت اسهال کودکان پاورپوینت انواع اسهال دانلود پاورپوینت بیماری اسهال و کمبود ید در بدنppt

پاورپوینت بیماری اسهال و کمبود ید


پاورپوینت بیماری اسهال و کمبود ید پاورپوینت بیماری اسهال و بیماری کمبود ید در بدن مجموعه در 43 اسلاید می باشد ...

بیش از 6 خرید موفق
دانلود جزوات پرستاری pdf پاورپوینت پرستاری Searches related to جزوات پرستاری جزوات پرستاریpdf جزوه پرستاری ویژه جزوه آموزشی پرستاری جزوه بیوشیمی پرستاری جزوه پرستاری سرطان جزوه بیوشیمی مامایی جزوات استخدامی پرستاری جزوه داروشناسی پرستاری

دانلود جزوات پرستاری با ۱۴۰ پاورپوینت


[caption id="attachment_26603" align="aligncenter" width="500"] دانلود جزوات پرستاری ، پاورپوینت پرستاری ، بیش از 140 پاورپوینت رشته پرستاری[/caption] دانلود جزوات پرستاری گردآوری و ...

بیش از 4 خرید موفق

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.

99,000 تومان