چرا نکات مهم تغذیه و بهداشت مواد غذایی
نکات مهم تغذیه و بهداشت مواد غذایی که برا شما گردآوری کرده ایم ، برای بالابردن درصد پاسخ های صحیح شما در آزمون های استخدامی بسیار کمک کننده خواهد بود.
- بیش از ۱۷۰ نکته کلیدی و ارزشمند استخدامی در حیطه تغذیه و بهداشت مواد غذایی
- برگرفته از پرتکرار ترین سوالات آزمون های استخدامی و ارشد بهداشت مواد غذایی
- صرفه جویی در زمان و پیش گرفتن از رقبا در آزمون های استخدامی
تغذیه و بهداشت مواد غذایی در آزمون استخدامی آموزش و پروش ، آزمون استخدامی مراقب سلامت ، آزمون استخدامی بهداشت محیط و … مطرح می شود. لذا می توانید در همه آزمون هایی که تغذیه و بهداشت مواد غذایی وجود داره از این نکات طلایی استفاده کنید.
بخشی از نکات کلیدی جزوه استخدامی تغذیه و بهداشت مواد غذایی
برای اطمینان شما از نمونه نکات استخدامی بهداشت مواد غذایی و تغذیه ، تعدادی از این نکات رو در زیر برای شما قرار می دهیم:
- سم آکرولوئین در روغن داغ ، سم سولانین در سیب زمینی ، سیانیدریک در بادام تلخ، ویسین در باقلا (عامل فاویسم) و گوسیپول سم موجود در پنبه دانه می باشد.
- کلستریدیوم بوتولینوم نوع E از غذاهای دریایی منتقل می شود.
- آنزیم فسفاتاز قلیایی برای تشخیص پاستوریزاسیون شیر می باشد که نباید در شیر پاستوریزه باشد.
- مقاوم ترین سالمونلا نسبت به حرارت سالمونلا سنفتنبرگ می باشد.
- اشرشیا کلی انتروپاتوژنیک EEC یکی از عوامل موثر در ایجاد اسهال در مسافران می باشد.
- مصرف غذای آلوده به یرسینیا انتروکولیتیکا عوارضی مشابه آپاندیسیت ایجاد می کند.
- باکتری باسیلوس سرئوس هاگ زا می باشد. دو نوع انتروتوکسین ترشح می نماید یکی مقاوم نسبت به حرارت که پس از یک الی ۵ ساعت دوره کمون موجب استفراغ گردیده (شبیه استافیلوکوک) و اغلب پس از مصرف برنج آلوده بروز می نماید. نوع دیگر نسبت به حرارت حساس بوده و پس از دوره کمون ۸ الی ۱۶ ساعته موجب اسهال آبکی در مصرف کنندگان می شود.
- آسپارتام شیرین کننده است که در افراد مبتلا به بیماری فنیل کتونوری نباید مصرف شود.
- اغلب باکتری های ایجاد کننده بیماری های ناشی از غذا در محدوده حرارتی ۵ الی ۶۰ درجه سانتی گراد می توانند رشد کنند.
- باکتری های گرم منفی نسبت به کاهش آب فعال در ماده غذایی حساس تر هستند.
- آزمایش حلقه یا Ring Test برای تشخیص آلودگی شیر به بروسلا (عامل تب مالت) می باشد.
- در ساختمان کربوهیدرات ها عناصر کربن ، اکسیزن و هیدروژن وجود دارد ولی نیترژن وجود ندارد. نیتروژن (ازت) در ساختمان پروتئین ها نقش دارد!!(مهم) و ازت تقریبا ۱۶% پروتئین را تشکیل می دهد.
- گالاکتوز یک مونوساکارید می باشد. و فقط از هیدرولیز گلوکوز بدست می آید.
- پکتین و صمغ جز فیبرهای غذایی می باشند که هر دو محلول در آب هستند.
- رافینوز قندی است که در حبوبات و کدو یافت می شود.
- فقدان اسید چرب لینولئیک می تواند باعث اگزما ، پوسته پوسته شدن و متورم شدن پوست بدن گردد.
- اسید های آمینه کروی یا حلقه ای مانند هموگلوبین ، آلبومین و انسولین – اسید آمینه های خطی یا موازی نیز مانند کلاژین و میوزین و کراتین می باشند. لازم به ذکر است که خطی ها غیر محلول در آب و کروی ها محلول در آب می باشند. بعنوان مثال کراتین غیر محلول در آب می باشد.
- بیماری کواشیورکور در کودکان بالای یک ونیم سال رخ می دهد ولی بیمار ماراسموس در کودکان بالای ۶ ماه می باشد. ضمن اینکه در بیماری ماراسموس برخلاف کواشیورکور ادم دیده نمی شود و پوست و مو تغییر رنگ ندارد.
- مس در صورت افزایش آهسته در بدن ، باعث اختلال ارثی با عنوان بیماری ویلسون می شود.
- ویتامین B12 ویتامینی است که فقط در مواد غذایی با منشاء حیوان یافت می شود.
- بیماری های مختلف که مسبب انها کمبود گونه های مختلف ویتامین های B می باشند عبارتند از : (بری بری ، سندرم ورنیک-کورساکف : تیامین / پلاگر : نیاسین /کم خونی مگالوبلاستیک:فولات و کوبالامین)
- نام دیگر ویتامین E ، توکروفرول می باشد که یک آنتی اکسیدان طبیعی است. این ویتامین ساختمان شیمیایی الکلی دارد. این ویتامین محلول در چربی بوده و عمدتا در بافت چربی یافت می شود.
- ویتامین های D و C باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می شوند.
- ماده تلخ موجود در زعفران پیکروسین نام دارد.
بخش کوچکی از نکات مهم استخدامی تغذیه و بهداشت مواد غذایی در بالا برای شما آوردیم. در تدوین این نکته ها سعی شده است از سوالات استخدامی تغذیه و بهداشت مواد غذایی در سال های اخیر استفاده شود.
روش دریافت جزوه استخدامی نکات کلیدی بهداشت مواد غذایی و تغذیه :
پس از پرداخت آنلاین در محیطی امن ، لینک دانلود جزوه استخدامی نکات مهم تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای شما فعال و قابل دریافت می باشد. ضمنا در هر زمانی با مراجعه به پنل کاربری خود در سایت نیز می توانید به جزوه مورد نظر دسترسی داشته باشید. ضمنا در صورت برخورد با هرگونه مشکل در دریافت این جزوه نیز می توانید با ما تماس بگیرید. اگر امکان پرداخت آنلاین ندارید کافیست در واتساپ به شماره ۰۹۲۱۱۰۵۴۲۴۵ پیغام دهید.تا شماره کارت حضورتون اعلام شود. یا می توانید از بخش راهنمای خرید سایت شماره کارت ما را برداشته و نسبت به پرداخت اقدام و سپس اطلاع دهید.