چرا دانلود پاورپوینت فارسی اپیدمیولوژی توکسوپلاسموز
پاورپوینت فارسی اپیدمیولوژی توکسوپلاسموز ، روش های انتقال و پیشگیری در ۳۳ اسلاید فارسی با پس زمینه اختصاصی می باشد. مشخصات این پاورپوینت ویژه به قرار زیر است:
- مناسب برای :
- افزایش اطلاعات عمومی
- پرزنت و ارائه دانشجویی
- پرزنت و ارائه برای دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی مانند رشته های بهداشت
- تعداد صفحات : ۳۳ اسلاید عریض و استاندارد (۱۶:۹)
- پس زمینه : پاورپوینت دارای بک گراند های اختصاصی برای اسلاید ها می باشد.
- دارای ترنزیشن های مختلف بین اسلایدها
- قابل حذف ویرایش و تغییر به دلخواه اسلاید ها
- استفاده شده از فونت های استاندارد مانند : B-Titr و B-Nazanin و … .
- حجم : ۷ مگابایت
- برخی از عناوین پاورپوینت اپیدمیولوژی توکسوپلاسموز :
- عنوان پاورپوینت
- مقدمه ای بر عامل بیماری (توکسوپلاسما گوندی)
- مطالعات
- انگل توکسوپلاسما
- سیر تکاملی توکسوپلاسما
- اشکال مختلف
- راه های انتقال
- علائم بالینی
- راه های تشخیص
- پیشگیری
نمونه ای از اسلاید های این پاورپوینت
کوتاه درباره توکسوپلاسما
عامل بیماری تک یاخته ای درون سلولی به نام توکسوپلاسما گوندی است که قدرت آلوده کردن اغلب مهره داران خونگرم را دارد . اولین عفونت انسانی انگل در سال ۱۹۲۳ بوسیله چشم پزشکی از اهالی پراگ به نام یانکو (Yanku) گزارش شد . یانکو کیست انگل را در مطالعه میکروسکوپی مقاطع بافتی شبکیه چشم کودکی که با عفونت مادرزادی به دنیا آمده و در یازده ماهگی مرده بود مشاهده و توصیف کرده است . در سال ۱۹۷۰ بدقت مشخص شد که توکسوپلاسما نوعی کوکسیدی روده گربه همانند جنس ایزوسپورا است . آلودگی به توکسوپلاسما در انسان وسایر پستانداران و پرندگان انتشار جهانی دارد.
مطالعات
مطالعات سرواپیدمیولوژیک ، پادتن توکسوپلاسما را در سرم خون حداقل یک سوم جمعیت بالغ اکثر کشورهای جهان نشان می دهد که بیانگر تماس و آلودگی قبلی آنها با این ارگانیسم و نشان دهنده انتشار وسیع و قدرت آلوده کنندگی توکسوپلاسما برای انسان است. علی رغم آلودگی بالای انگل ، بیماری ناشی از آن که همراه علائم بالینی باشد ناچیز است . در عفونت های حاد و بدون علائم اولیه زنان باردار ، انگل ممکن است از جفت عبور کرده به جنین منتقل شود و باعث ضایعات شدید سیستم اعصاب مرکزی نوزادان آنان گردد و گاهی اوقات باعث مرگ و سقط جنین می شود.
انگل توکسوپلاسما
انگل توکسوپلاسما فرصت طلب است و در آلودگی های مزمن به صورت مخفی نزد میزبان زندگی می کند و چنانچه اختلالی در سیستمی ایمنی میزبان بوجود آید توازن به هم خورده و انگل شروع به تکثیر می نماید و در این حالت توکسوپلاسما به بافتهای مختلف به ویژه سیستم اعصاب مرکزی آسیب رسانده و اگر بموقع درمان نشود منجر به مرگ می گردد . میزبان نهایی انگل گربه و گربه سانان هستند ولی اکثر پستانداران و پرندگان به این بیماری مبتلا شده و دارای میزبان های واسط نیز می باشد.
نحوه دریافت پاورپوینت اپیدمیولوژی توکسوپلاسموز
نحوه دریافت پاورپوینت اپیدمیولوژی توکسوپلاسموز بسیار ساده و تنها با چند کلیک خواهد بود. می توانید در باکس خرید زیر بر روی دکمه خرید کلیک کنید. سپس اطلاعات خواسته شده را وارد و وارد صفحه پرداخت شوید. پس از پرداخت آنلاین در محیطی کاملا امن ، بلافاصله لینک دانلود برای شما فعال خواهد شد. شایان ذکر می باشد که یک ایمیل حاوی اطلاعات خرید و لینک دانلود این پاورپوینت نیز برای شما بصورت اتوماتیک ارسال خواهد شد. ضمنا در صورت هرگونه مشکل در دریافت این پاورپوینت نیز از طریق بخش پشتیبانی سایت پاسخگوی شما خواهیم بود.