❗ساخت پاورپوینت در تمامی موضوعات بهداشتی✅ برای سفارس پیام دهید
نسخه خوانی

نمونه سوالات تستی رشته بهداشت مواد غذایی – بهداشت و میکروبیولوژی و نگهداری

نویسنده: داود وکیلی مشاهده : 649 بار قیمت : 490,000 ریال

دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی تغذیه جزوه تغذیه و بهداشت مواد غذایی pdf جزوه تغذیه و بهداشت مواد غذایی مراقب سلامت کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای استخدامی نمونه سوال تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانلود رایگان کتاب بهداشت مواد غذایی ۱۴۰۲ سوالات تستی تغذیه و بهداشت مواد غذایی فنی حرفه ای کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی فنی حرفه ای 1403

نمونه سوالات تستی بهداشت مواد غذایی

این نمونه سوالات بصورت PDF در ۲۷ صفحه و شامل بیش از ۳۰۰ سوال تستی از موضوعات مختلفی همچون کلیات بهداشت مواد غذایی ، میکروب شناسی مواد غذایی ، نگهداری مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی و … می باشد.سوالات بصورت تستی می باشند و پاسخ صحیح علامت گذاری شده است. همچنین سوالاتی از بهداشت گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و … نیز وجود دارد.

نمونه ای از سوالات

در اینجا نمونه ای از سوالات رو برای شما قرار می دهیم …

۱- کدام یک از کلمات زیر مفهوم Bleeding را هنگام ذبح می رساند؟

الف)خونریزی

ب)آویزان کردن

ج) رطوبت گوشت

د)یک روش انجماد است.

جواب صحیح گزینه الف می باشد.

۲- علت انتخاب دمای ۱۵درجه برای جمود نعشی چیست؟

الف)سرعت فعل و انفعالات شیمایی در این درما بالا است-کاهش فساد گوشت در در دما ۱۵

ب) از رشد و تکثیرباکتری های مزوفیل جلوگیری میشود-ویروس قدرت رشد در این دما را ندارد

ج)سرعت فعل و انفعالات مربوط به جمود نعشی در این درما بالا است-پاتوژن ها در این دما نابود میشوند

د)سرعت فعل و انفعالات مربوط به جمود نعشی در این درما بالا است-از رشد باکتری های مزوفیل جلوگیری شود

جواب صحیح گزینه د می باشد.

۳- زمان ودمای غوطه وری مرغ در آب کدام است؟

الف)۶۰ ثانیه – ۵۳ درجه

ب)۱۲۰ ثانیه – ۶۰ درحه

ج)۱۲۰ ثانیه – ۵۳ درجه

د)۱۲۰ ثانیه – ۵۰ درجه

گزینه صحیح ج می باشد.

۴- حد مجاز باقی مانده کدام انتی بیوتیک در تخمرغ باید صفر باشد؟

الف)لیسکومایسین

ب)جنتامایسین

ج)کلروتتراسایکلین

د)اکسی تترامایسین

گزینه صحیح ج می باشد.

۵- کدام باکتری در آزمایش خروج گاز از قوطی کنسرو، شعله کبریت را خاموش میکند؟

الف) کلستریدیوم نیگری فیکالیس

ب)باسیلوس استئارو ترموفیلوس

ج) کلستریدیوم ترموساکارولیتیکوم

ج) باسیلوس کوآگولانز

گزینه صحیح ج می باشد.

۶- دلیل رنگ سیز مایل به سیاه در زرده و سفیده تخم مرغ در بعضی موارد چیست ؟

الف ) آب به درون تخم مرغ نفوذ کرده

ب) تخم مرغ کهنه شده است

ج )تخم مرغ در دمای پایین بوده است

د)سولفورآهن

گزینه صحیح گزینه د می باشد.

۷- کدام یک ازمواردزیرمشخصات نمونه ماهی تازه نیست؟

الف) بوی مرداب

ب) قشرلزجی

ج) عنبیه طلایی

د) بوی گندیده

گزینه صحیح د می باشد.

۸- مهم ترین ماده غذایی موجود درحبوبات چیست؟

الف) ویتامین

ب) پروتئین

ج) کربوهیدرات

د) اسیداگزالیک

گزینه صحیح ب می باشد.

۹- کدام ماده در ماش به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می کند؟

الف) اسیدفولیک

ب) پتاسیم

ج) آهن

د) سلنیوم

گزینه صحیح د می باشد.

۱۰- کدام ماده موجود در حبوبات دربرابرهضم مقاوم است؟

الف) ساکارز

ب) لکتین

ج) سلنیوم

د) اسیدمالیک

گزینه صحیح ب می باشد.

۱۱- فلور میکروبی که بر روی لاشه گوشت تازه در یخچال تکثیر می یابد جزو کدام یک از گروه های زیر است؟

الف)باکتری میله ای گرم مثبت

ب) کپک ها

ج)باکتری میله ای گرم منفی

د) باکتریهای گرم منفی و گرم مثبت

گزینه صحیح ج می باشد.

۱۲- در کنسرو کردن گوشت از ترکیب چه روش هایی استفاده می شود؟

الف) اشعه دادن و حرارت

ب)حرارت وبسته بندی

ج)حرارت و دود دادن

د)بسته بندی و دود دادن

گزینه صحیح ب می باشد.

دریافت نمونه سوالات بهداشت و نگهداری مواد غذایی

اگر از نمونه سوالات بالا و پاسخ آنها رضایت دارید. سایر سوالات داخل جزوه نیز به همین شیوه می باشد. لذا می توانید آن را از سایت خرید و بلافاصله دانلود کنید.

پس از پرداخت آنلاین در محیطی امن ، لینک دانلود جزوه نمونه سوالات بهداشت و نگهداری مواد غذایی برای شما فعال و قابل دریافت می باشد. ضمنا در هر زمانی با مراجعه به پنل کاربری خود در سایت نیز می توانید به جزوه مورد نظر دسترسی داشته باشید. ضمنا در صورت برخورد با هرگونه مشکل در دریافت این جزوه نیز می توانید با ما تماس بگیرید. اگر امکان پرداخت آنلاین ندارید کافیست در واتساپ به شماره ۰۹۲۱۱۰۵۴۲۴۵  پیغام دهید.تا شماره کارت حضورتون اعلام شود. یا می توانید از بخش راهنمای خرید سایت شماره کارت ما را برداشته و نسبت به پرداخت اقدام و سپس اطلاع دهید.

 

دکتر نگین واعظی دندانپزشک تبریز

فایل پیوستی شامل نمونه سوالات مشابه داخل متن بالا می باشد. تعدا بیش از 300 سوال به همراه علامت پاسخ صحیح می باشد. تعداد صفحات 27 می باشد.

پیشنهاد ویــژه خـرید
20 هزار تومانتخفیف

قبل از خرید بخاطر داشته باشید


پس از پرداخت انلاین در محیطی امن و توسط کلیه کارتهای بانکی ، لینک دانلود بلافاصله پس از خرید برای شما فعال خواهد شد .

پشتیبانی خرید در واتساپ / تلگرام : 09211054245

ما تا دریافت کامل فایل خریداری شده ، پشتیبان و همراه شما خواهیم بود . قدردان اعتماد شما خواهیم بود .

مشخصات این مجموعه


فرمت فایل : pdf

حجم فایل : کمتر از 1 مگابایت

پرداخت در محیطی کاملا امن

دانلود بلافاصله پس از پرداخت

قیمت: 69000 49000 تومان

,
نویسنده : داود وکیلی

درود بر شما ؛ داود وکیلی هستم شاغل در معاونت بهداشت خوی | کار آموزش، طراحی و تولید محتوا در زمینه علوم بهداشتی رو دنبال میکنم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت ایران براتون مفید باشه.

بسته آموزش دستیار دندانپزشکی

محصولات تصادفی فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
برنامه اندروید نسخه خوانی

برنامه اندروید نسخه خوانی


محتوای  این نسخه از برنامه نسخه خوانی : مقدمه ای بر نسخه خوانی انواع روشهایی که میتوانید به این مهارت ...

بیش از 63 خرید موفق

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.

69000 49000 تومان