نمونه سوالات تستی بهداشت مواد غذایی
این نمونه سوالات بصورت PDF در ۲۷ صفحه و شامل بیش از ۳۰۰ سوال تستی از موضوعات مختلفی همچون کلیات بهداشت مواد غذایی ، میکروب شناسی مواد غذایی ، نگهداری مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی و … می باشد.سوالات بصورت تستی می باشند و پاسخ صحیح علامت گذاری شده است. همچنین سوالاتی از بهداشت گوشت قرمز ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و … نیز وجود دارد.
نمونه ای از سوالات
در اینجا نمونه ای از سوالات رو برای شما قرار می دهیم …
۱- کدام یک از کلمات زیر مفهوم Bleeding را هنگام ذبح می رساند؟
الف)خونریزی
ب)آویزان کردن
ج) رطوبت گوشت
د)یک روش انجماد است.
جواب صحیح گزینه الف می باشد.
۲- علت انتخاب دمای ۱۵درجه برای جمود نعشی چیست؟
الف)سرعت فعل و انفعالات شیمایی در این درما بالا است-کاهش فساد گوشت در در دما ۱۵
ب) از رشد و تکثیرباکتری های مزوفیل جلوگیری میشود-ویروس قدرت رشد در این دما را ندارد
ج)سرعت فعل و انفعالات مربوط به جمود نعشی در این درما بالا است-پاتوژن ها در این دما نابود میشوند
د)سرعت فعل و انفعالات مربوط به جمود نعشی در این درما بالا است-از رشد باکتری های مزوفیل جلوگیری شود
جواب صحیح گزینه د می باشد.
۳- زمان ودمای غوطه وری مرغ در آب کدام است؟
الف)۶۰ ثانیه – ۵۳ درجه
ب)۱۲۰ ثانیه – ۶۰ درحه
ج)۱۲۰ ثانیه – ۵۳ درجه
د)۱۲۰ ثانیه – ۵۰ درجه
گزینه صحیح ج می باشد.
۴- حد مجاز باقی مانده کدام انتی بیوتیک در تخمرغ باید صفر باشد؟
الف)لیسکومایسین
ب)جنتامایسین
ج)کلروتتراسایکلین
د)اکسی تترامایسین
گزینه صحیح ج می باشد.
۵- کدام باکتری در آزمایش خروج گاز از قوطی کنسرو، شعله کبریت را خاموش میکند؟
الف) کلستریدیوم نیگری فیکالیس
ب)باسیلوس استئارو ترموفیلوس
ج) کلستریدیوم ترموساکارولیتیکوم
ج) باسیلوس کوآگولانز
گزینه صحیح ج می باشد.
۶- دلیل رنگ سیز مایل به سیاه در زرده و سفیده تخم مرغ در بعضی موارد چیست ؟
الف ) آب به درون تخم مرغ نفوذ کرده
ب) تخم مرغ کهنه شده است
ج )تخم مرغ در دمای پایین بوده است
د)سولفورآهن
گزینه صحیح گزینه د می باشد.
۷- کدام یک ازمواردزیرمشخصات نمونه ماهی تازه نیست؟
الف) بوی مرداب
ب) قشرلزجی
ج) عنبیه طلایی
د) بوی گندیده
گزینه صحیح د می باشد.
۸- مهم ترین ماده غذایی موجود درحبوبات چیست؟
الف) ویتامین
ب) پروتئین
ج) کربوهیدرات
د) اسیداگزالیک
گزینه صحیح ب می باشد.
۹- کدام ماده در ماش به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می کند؟
الف) اسیدفولیک
ب) پتاسیم
ج) آهن
د) سلنیوم
گزینه صحیح د می باشد.
۱۰- کدام ماده موجود در حبوبات دربرابرهضم مقاوم است؟
الف) ساکارز
ب) لکتین
ج) سلنیوم
د) اسیدمالیک
گزینه صحیح ب می باشد.
۱۱- فلور میکروبی که بر روی لاشه گوشت تازه در یخچال تکثیر می یابد جزو کدام یک از گروه های زیر است؟
الف)باکتری میله ای گرم مثبت
ب) کپک ها
ج)باکتری میله ای گرم منفی
د) باکتریهای گرم منفی و گرم مثبت
گزینه صحیح ج می باشد.
۱۲- در کنسرو کردن گوشت از ترکیب چه روش هایی استفاده می شود؟
الف) اشعه دادن و حرارت
ب)حرارت وبسته بندی
ج)حرارت و دود دادن
د)بسته بندی و دود دادن
گزینه صحیح ب می باشد.
دریافت نمونه سوالات بهداشت و نگهداری مواد غذایی
اگر از نمونه سوالات بالا و پاسخ آنها رضایت دارید. سایر سوالات داخل جزوه نیز به همین شیوه می باشد. لذا می توانید آن را از سایت خرید و بلافاصله دانلود کنید.
پس از پرداخت آنلاین در محیطی امن ، لینک دانلود جزوه نمونه سوالات بهداشت و نگهداری مواد غذایی برای شما فعال و قابل دریافت می باشد. ضمنا در هر زمانی با مراجعه به پنل کاربری خود در سایت نیز می توانید به جزوه مورد نظر دسترسی داشته باشید. ضمنا در صورت برخورد با هرگونه مشکل در دریافت این جزوه نیز می توانید با ما تماس بگیرید. اگر امکان پرداخت آنلاین ندارید کافیست در واتساپ به شماره ۰۹۲۱۱۰۵۴۲۴۵ پیغام دهید.تا شماره کارت حضورتون اعلام شود. یا می توانید از بخش راهنمای خرید سایت شماره کارت ما را برداشته و نسبت به پرداخت اقدام و سپس اطلاع دهید.