چرا جزوه تکنولوژی روغن خوراکی pdf
- مناسب برای :
- مطالعه و افزایش اطلاعات عمومی
- آمادگی آزمون های استخدامی یا ارشد
- آزمون های کلاسی
- پرزنت و ارائه دانشجویی و دانش آموزی
- تعداد صفحات : ۴۰۰ صفحه اسلایدی
- برخی عناوین این جزوه
- مهم ترین منابع تامین کننده چربی ها و روغن ها در تغذیه انسان
- تولید جهانی روغن های گیاهی
- عملکرد روغن گیاهی
- طبقه بندی لیپیدها
- انواع مونو و دی گلیسیریدها
- اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع
- ایزومرهای اسیدهای چرب
- علت تفاوت نقطه ذوب اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع
- اسیدهای چرب در پوزیشن ها و منابع روغنی مختلف
- اجزای غیر گلیسیریدی چربی ها و روغن ها
- فسفولیپیدها
- توکول ها
- استرول ها
- رنگدانه ها
- آفت کش ها
- فلزات
- روغن سویا
- ترکیب روغن سویا
- ترکیب اسید چرب معمول روغن سویا
- ترکیب تری گلیسیریدهای مختلف موجود در روغن سویا
- ویژگی های روغن سویا
- حساسیت روغن سویا به یون های فلزی
- روغن پنبه دانه
- ترکیب اسید چرب روغن پنبه دانه
- ویژگی روغن پنبه دانه
- روغن آفتابگردان
- ترکیب اسید چرب روغن آفتابگردان
- ویژگی روغن آفتابگردان
- روغن کانولا
- تشخیص روغن کانولا و روغن کلزا
- ترکیب اسید چرب روغن کانولا
- ویژگی روغن کانولا
- روغن ذرت
- ترکیب اسید چرب روغن ذرت
- ویژگی روغن ذرت
- روغن زیتون
- ترکیب اسید چرب روغن زیتون
- ویژگی روغن زیتون
- روغن پالم
- ترکیب اسید چرب روغن پالم
- ویژگی روغن پالم
- روغن هسته پالم
- ویژگی روغن هسته پالم
- استخراج روغن
- فرآیند دانه های روغنی و استخراج روغن
- تصفیه روغن
- صمغ ها
- انواع روش های صمغ گیری
- تصفیه شیمیایی
- رنگ بری
- هیدروژناسیون
- فرآیند کریستالیزاسیون
- فرآیند زمستانه کردن
- استری کردن داخلی
- فرآیند بی بو کردن
- و صدها عنوان محتوای دیگر
چربی و روغن
اصطلاح چربی و روغن بستگی به حالت فیزیکی آن ها در دمای محیط دارد و به طوری که در دمای محیط چربی به صورت جامد و روغن به حالت مایع است. در مورد نقشی که چربی ها و روغن ها در تغذیه و صنعت دارند چند نکته وجود دارد که به آن ها اشاره می کنیم.
اولا چربی و روغن ها مواد غذایی با ارزشی هستند که علاوه بر بالاترین منبع انرژی در بین غذاهای اصلی،نقش مهمی در تامین سلامت دارند و در گروه کالاهای ضروری قرار می گیرند. انواع ویتامین های محلول در چربی از این طریق به بدن می رسند، همچنین اسیدهای چرب ضروری که برای سلامتی الزامی هستند و بدن قادر به ساخت آن ها نیست توسط روغن ها تامین می شود و بسیاری از مزایای تغذیه ای دیگری که در مبحث تغذیه به آن ها پرداخته می شود. علاوه بر این، چربی ها و روغن ها جزء عملکردی( (functional ingredient) در بسیاری محصولات غذایی هستند، مثل انواع فرآورده های غلات، انواع سس ها و فرآورده های گوشتی و خیلی از محصولات دیگر که در رژیم غذایی انسان قرار دارد که یک جزء مهم آن ها همین چربی ها و روغن ها هستند که باعث بافت مناسب و همچنین ویژگی های مورد نظر مصرف کننده در آن ها خواهد شد.
چربی ها و روغن ها به عنوان یک محصول به صورت مستقیم مثل روغن های مایع و انواع شورتنینگ ها و مارگارین و سایر محصولات هم استفاده می شوند، به کار گرفته می شوند. همچنین این ترکیبات به عنوان واسطه انتقال حرارت، گرمای لازم برای پخت را به مواد غذایی می رسانند و باعث بهبود طعم، رنگ، بافت و همچنین روان بودن (lubricity) مواد غذایی خواهند شد. برخی از منابع روغن ها مثل سویا یا پنبه دانه علاوه بر تامین روغن، به عنوان منبع پروتئین گیاهی هم برای خوراک انسان و دام دارای اهمیت هستند.
نحوه دریافت جزوه تکنولوژی روغن خوراکی
نحوه دریافت جزوه تکنولوژی روغن خوراکی بسیار ساده و تنها با چند کلیک خواهد بود. می توانید در باکس خرید زیر بر روی دکمه خرید کلیک کنید.سپس اطلاعات خواسته شده را وارد و وارد صفحه پرداخت شوید. پس از پرداخت آنلاین در محیطی کاملا امن ، بلافاصله لینک دانلود برای شما فعال خواهد شد. شایان ذکر می باشد که یک ایمیل حاوی اطلاعات خرید و لینک دانلود این پاورپوینت نیز برای شما بصورت اتوماتیک ارسال خواهد شد. ضمنا در صورت هرگونه مشکل در دریافت این جزوه نیز از طریق بخش پشتیبانی سایت پاسخگوی شما خواهیم بود.
نکته
ما این جزوه رو با شما به اشتراک میگذاریم و اون رو نمی فروشیم چون این جزوه نوشته و یا ادیت شد توسط ما نیست! و مبلغی که برای دریافت این جزوه می پردازید صرفا هزینه اشتراک این مطلب می باشد. نگهداری محتوا در سرور ها نیازمند هزینه بالایی است. لذا برای برخی از محصولات ، هزینه اشتراک دریافت می کنیم تا بتوانیم سایت را سرپا نگهداریم و متعاقبا بتوانیم با ارائه محتواهای رایگان در خدمت شما دانش پژوهان عزیز باشیم. در داخل سایت صد ها محتوای کاملا رایگان برای استفاده شما عزیزان وجود دارد.