پاوپوینت سموم و آلرژی مواد غذایی
این پاورپوینت در ۳۸ اسلاید فارسی و با عناوین زیر می باشد :
- مقدمه
- انواع سموم
- اثرات سموم و کودهای شیمیایی بر روی میوه ها
- اثرات و علائم سموم در انسان
- مسمومیت غذایی
- عوامل ایچاد کننده مسمومیت
- معرفی باکتری های تولید کننده سموم مثل کلستریدیوم ، استافیلوکوکوس اورئوس و ..
- ویروس ها
- پیشگیری از مسمومیت ها
- آلرژی غذایی
- دلایل آلرژی غذایی
- علائم ابتلا به آلرژی
- کاهش عوارض آلرژی غذایی
- حساسیت به شیر
- حساسیت به آلبومین تخم مرغ
- حساسیت به ماهی
- آفلاتوکسین
- سولفیت ها
- لاتکس موجود در کیسه های پلاستیکی
- کاربردهای مهندسی زنتیک
- و…
مقدمه ای بر سموم
امروزه امنیت غذایی یکی از مسائل مهمم زندگی بشری است به موازات این مساله موضوع سلامت غذا مورد توجه مصرف کنندگان قرار گرفته است از طرفی تامین غذا برای ساکنان گرسنه زمین حفظ تولیدات کشاورزی از نابودی در اثر خسارات خشکسالی ، آفات ،بیماریها کشاورزان ناچارند جهت مبارزه باعوامل زنده از انواع آفت کش و سموم استفاده نمایند ولی این سمومم نه تنها بر محصولات کشاورزی باقی می مانند بلکه به داخل به بافت میوها وحتی دانه های غلات نفوذ میکنند استفاده بیشاز حد از آفت کشها منجر به بروز پدیده ای به نام بقایای سموم میشود که این پدیده به عنوان عامل خطر جدی برای سلامت مصرف کنندگان میباشد.
نحوه دریافت فایل پاورپوینت سموم و آلرژی مواد غذایی
پس از پرداخت آنلاین در محیطی امن ، لینک دانلود پاورپوینت سموم و آلرژی مواد غذایی برای شما فعال و قابل دریافت می باشد. ضمنا در هر زمانی با مراجعه به پنل کاربری خود در سایت نیز می توانید به جزوه مورد نظر دسترسی داشته باشید. فقط کافیست ایمیل خود را صحیح وارد کنید تا بصورت اتوماتیک پس از خرید در سایت عضو شوید. ضمنا در صورت برخورد با هرگونه مشکل در دریافت این جزوه نیز می توانید با ما تماس بگیرید. اگر امکان پرداخت آنلاین ندارید کافیست در واتساپ به شماره ۰۹۲۱۱۰۵۴۲۴۵ پیغام دهید.تا شماره کارت حضورتون اعلام شود. یا می توانید از بخش راهنمای خرید سایت شماره کارت ما را برداشته و نسبت به پرداخت اقدام و سپس اطلاع دهید.