افزودنی های شیمیایی مواد غذایی که در قالب یک پاورپوینت ۱۵۲ اسلایدی می باشد دارای موضوعات مختلفی است که بصورت مختصر برخی از عناوین ان در زیر ذکر می شود.
این پاورپوینت قابل ویرایش و در ۱۵۳ اسلاید بسیار منظم می باشد که برخی از عناوین آن به قرار زیر می باشد :
مقدمه
انواع افزودنی ها – شش قسمت + شرح هر مورد
نگهداری مواد غذایی با مواد شیمیایی
نگهداری مواد غذایی با مواد افزودنی
فاکتور های موثر بر روی فعالیت مواد شیمیایی
انواع مواد شمیایی
اسید بنزوئیک و پارابن ها
استفاده از مهارکننده های مختلف به طور توام
سم شناسی
اسید سوربیک
فعالیت ضد میکروبی سورباتها
اسید استیک
اسید لاکتیک
فعالیت اسید لاکتیک و لاکتاتها در صنایع غذایی
دی اکسید گوگرد و سولفیت ها
نیتریت
فاکتور پریگو
کلرور سدیم
تقسیم بندی باکتری ها از نظر تحمل نمک
ادویه جات و گیاهان
روغن های اساسی
پراکسیژنه
نایسین
پدیوسین
لاکتیسین
لاکتوسترپسین
ناتامایسین
امیدوار هستیم که فایل پیوستی برای شما عزیزان مفید باشه .
برای دریافت این پاورپوینت کافیست که از طریق لینک خرید زیر اقدام نمایید پس از پرداخت در محیطی امن و توسط کلیه کارتهای بانکی ، لینک دانلود برای شما فعال خواهد شد. ضمنا رسید خرید به همراه لینک دانلود به ایمیل شما نیز ارسال خخواهد شد. در صورت هرگونه سوال و یا مشکل در دانلود و خرید این فایل کافیست از بخش تماس سایت از طریق یکی از روش های موجود مانند تلگرام و یا ایمیل با ما تماس بگیرید در اسرع وقت به شما پاسخ و راهنمایی لازم را ارائه خهواهیم داد.قدر دان اعتماد شما هستیم