⭐ جشنواره عیدانه - ۴۰% تخفیف ویژه⭐ کدتخفیف : EYD40 ⭐
نسخه خوانی

دانلود قوانین و استاندارد های آب شرب

مشاهده : 2,336 بار بدون دیدگاه نویسنده: داود وکیلی
آموزش های دستیار دندانپزشکی

قوانین و استانداردهای آب شرب pdf

قوانین و استاندارد های آب شرب

آب آشامیدنی آبی است که عوامل فیزیکی ، شیمیایی ، بیولوژیکی و رادیونوکلوئیدی آن در حدی باشد که آشامیدن آن عارضه سوئی در کوتاه مدت یا دراز مدت در انسان ایجاد نکند. برای این منظور قوانین و استانداردهای جهت کنترل کیفی آب آشامیدنی توسط سازمان های مختلف در سطح جهان و کشورهای مختلف تهیه شده است که ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.

تعریف کلیفرم

گروهی از باکتری های هوازی و بی هوازی اختیاری ، گرم منفی ، بدون اسپور (هاگ) و تخمیر کننده لاکتور هستند.این باکتری های ساکن روده بزرگ انسان و حیوان هستند.

کلیفرم های گرماپای آن دسته از کلیفرم هایی هستند که قادر به تخمیر قند لاکتوز ، تولید اسید و گاز در دمای ۴۴ تا ۴۵ درجه سلسیوس نیز می باشند. کلیفرم های گرماپای شامل گونه های اشرشیاکلی ، کلبسیلا ، انتروباکتر و سیترو باکتر می باشد.

در کنار آزمونهای باکتریولوژیکی آب ، ویژگی های فیزیکو شمیایی آب نیز سنجش می شود و جز استانداردهای آب آشامیدنی است که باید بررسی گردد.

این مطلب را نیز حتما بخوانید : دانلود جزوه انگل شناسی تئوری و عملی

در بررسی این ویژگی های ضروری است که با تعدادی از واژه ها آشنا شویم.

حد مطلوب : عبارت است از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی ، بیولوژیکی و رادیواکتیو آب آشامیدنی ، بطوری که بیش تر از آن حد (تا مقدار حداکثر مجاز) ، برای کیفیت آب آشامیدنی مطلوب نمی باشد ، اما هنوز قابل آشامیدن است.

توجه داشته باشید که حد مطلوب با در نظر گرفتن قابل پذیرش بودن آب از نظر طعم و بوی آب ، موارد زیبا شناختی ، ملاحظات فنی ، راهبری و اقتصادی آب ، تعیین شده است.

حداکثر مجاز : حد مجازی از ویژگی های فیزیکی ، شیمیایی ، بیولوژیکی و رادیواکتیو آب آشامیدنی است که مصرف آن در کوتاه مدت یا دراز مدت ، سبب ایجاد عارضه سوئی برای سلامت انسان نشود.

دانلود استاندارد های آب شرب

برای کلیه افرادی که به عنوان کارشناس آب در سازمان و ادارات مختلف مانند وزارت بهداشت (کارشناسان بهداشت محیط) ، اداره آب و فاضلاب و غیره فعالیت می کنند دانستن قوانین و استاندارد های آب آشامیدنی ضروریست لذا در اینجا فایل پی دی اف بدین منظور برای شما جهت دانلود قرار داده ایم که می توانید از آن در موارد مورد نیاز استفاده کنید. که بصورت ویژه و خلاصه به معرفی قوانین و استاندارهای آب آشامیدنی پرداخته اشت.

در صورتی که این فایل برای شما مفید بوده باشه حتما در دیدگاه ها برای ما اعلام و آن را با همکاران خود به اشتراک بگذارید.

دکتر نگین واعظی دندانپزشک تبریز
فرمت : pdf حجم : 1 مگابایت برای دانلود رایگان کلیک کنید
دکتر نگین واعظی دندانپزشک تبریز

فایل پیوستی زیپ بوده و حاول یک عدد فایل pdf در زمینه استاندارهای آب شرب می باشد.

نویسنده : داود وکیلی

درود بر شما ؛ داود وکیلی هستم شاغل در معاونت بهداشت خوی | کار آموزش، طراحی و تولید محتوا در زمینه علوم بهداشتی رو دنبال میکنم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت ایران براتون مفید باشه.

آموزش نسخه خوانی

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات تصادفی فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی نگهدارنده های مواد غذایی دانلود ppt روش های صنعتی نگهداری غذا

پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی


پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی در این پاورپوینت روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی معرفی شده اند. انواع روش های نگهداری ...

بیش از 21 خرید موفق

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.