چرا نمونه سوالات اثر فرآیند – علوم تغذیه pdf
- دانلود کاملا رایگان
- مناسب برای :
- آمادگی آزمون های دانشگاه
- مناسب برای آمادگی آزمون های استخدامی
- مناسب برای دانشجویان رشته های علوم تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، صنابع غذایی و …
- تعداد صفحات : ۱۵ صفحه فارسی
- تعداد سوالات : ۵۰ سوال
- نوع پاسخ : تستی (با علامت گزینه صحیح)
- فرمت : PDF
چند نمونه از سوالات
در زیر چند نمونه از سوالات اثر فرآیند رو قرار میدیم، اگر از نظر کیفیت مناسب دیدید میتونید به رایگان از باکس دانلود زیر دانلود کنید.
۱- کدام گزینه صحیح بیان نشده است؟
الف) فشار نسبتا کم ( ۱۰۰تا ۲۰۰ مگاپاسکال) میتواند برخی آنزیم های مواد غذایی را فعال کند.
ب) مولکول های کوچک نظیر ویتامین ها توسط فرآیند فشار بالا بدون تغییر باقی میمانند.
ج) در تغلیظ سازی، مقدار پروتئین خالص کاهش مییابد.
د) ویتامین C در بافت سبزی به نسبت بافت گوشت بهتر حفظ میشود.
پاسخ صحیح گزینه ج می باشد.
۲- حرارت دهی ملایم اثر مفید روی دسترسی کدام ویتامین دارد ؟
الف) بیوتین
ب) تیامین
ج) نیاسین
د) گزینه الف و ج
پاسخ صحیح گزینه د می باشد.
۳- کدام یک در مورد اثر فرایند بر چربی ها نادرست است؟
الف) حضور چربی و پروتئین باهم در فرایند حرارتی ترکیبات تشکیل دهنده طعم را ایجاد می کند
ب) اسیدهای چرب از حالت ترانس به سیس تبدیل می شوند
ج) میزان اسیدهای چرب با نقطه دود رابطه مستقیم دارد
د) پلیمرازیسیون اسیدهای چرب اشباع با حرارت رابطه مستقیم دارد
پاسخ صحیح گزینه ب می باشد.
۴- در فرایند سبوس گیری سیر تغییر کدام ماده بر خلاف سایر گزینه هاست
الف) خاکستر
ب) چربی
ج) نشاسته و قند
د) فیبر
پاسخ صحیح گزینه ج می باشد.
۵- کدام یک از اهداف غنی سازی است؟
الف) اصلاح کمبودهای مواد مغذی رژیم غذایی
ب) بازگرداندن مواد مغذی که در اثر فرآوری غذا از دست رفته اند
ج) افزایش کیفیت تغذیه ای فرآورده های غذایی که به عنوان تنها منبع تغذیه به کار میرود
د)همه موارد
پاسخ صحیح گزینه د می باشد.
۶- مکانیسم تخریب حرارتی ANF ها از چه طریقی صورت می گیرد؟
الف) هیدرولیز پیوند های پپتیدی
ب) دآمیداسیون
ج) تخریب پیوند دی سولفیدی
د) همه موارد
پاسخ صحیح گزینه د می باشد.
۷- کدام یک از مواد زیر با توجه به فرایند هایی که بر آنها آن ها صورت می گیرد مقدار شان افزایش میابد؟
الف) پروتئوس ها در تخمیر
ب) گلوکوسینولات ها در سرخ کردن
ج) آسکوربیک اسید در حرارت دادن
د) کاتچین ها در قلیایی شدن
پاسخ صحیح گزینه الف می باشد.
دانلود سوالات
شما می توانید ۵۰ سوال تستی اثر فرایند را از طریق باکس دانلود زیر ، به رایگان و با فرمت PDF دانلود نمائید.
بدون دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید