⭐ جشنواره عیدانه - ۴۰% تخفیف ویژه⭐ کدتخفیف : EYD40 ⭐
نسخه خوانی

دانلود رایگان نمونه سوالات اثر فرآیند – علوم تغذیه

مشاهده : 108 بار بدون دیدگاه نویسنده: داود وکیلی
آموزش های دستیار دندانپزشکی

دانلود رایگان نمونه سوالات اثر فرآیند - علوم تغذیه

چرا نمونه سوالات اثر فرآیند – علوم تغذیه pdf

  • دانلود کاملا رایگان
  • مناسب برای :
    • آمادگی آزمون های دانشگاه
    • مناسب برای آمادگی آزمون های استخدامی
    • مناسب برای دانشجویان رشته های علوم تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، صنابع غذایی و …
  • تعداد صفحات : ۱۵ صفحه فارسی
  • تعداد سوالات : ۵۰ سوال
  • نوع پاسخ : تستی (با علامت گزینه صحیح)
  • فرمت : PDF

چند نمونه از سوالات

در زیر چند نمونه از سوالات اثر فرآیند رو قرار میدیم، اگر از نظر کیفیت مناسب دیدید میتونید به رایگان از باکس دانلود زیر دانلود کنید.

۱- کدام گزینه صحیح بیان نشده است؟

الف) فشار نسبتا کم ( ۱۰۰تا ۲۰۰ مگاپاسکال) میتواند برخی آنزیم های مواد غذایی را فعال کند.

ب) مولکول های کوچک نظیر ویتامین ها توسط فرآیند فشار  بالا بدون تغییر باقی میمانند.

ج) در تغلیظ سازی، مقدار پروتئین خالص کاهش مییابد.

د) ویتامین C در بافت سبزی به نسبت بافت گوشت بهتر حفظ میشود.

پاسخ صحیح گزینه ج می باشد.

۲- حرارت دهی ملایم اثر مفید روی دسترسی کدام ویتامین دارد ؟

الف) بیوتین

ب) تیامین

ج) نیاسین

د) گزینه الف و ج

پاسخ صحیح گزینه د می باشد.

۳- کدام یک در مورد اثر فرایند بر چربی ها نادرست است؟

الف) حضور چربی و پروتئین باهم در فرایند حرارتی ترکیبات تشکیل دهنده طعم را ایجاد می کند

ب) اسیدهای چرب از حالت ترانس به سیس تبدیل می شوند

ج) میزان اسیدهای چرب با نقطه دود رابطه مستقیم دارد

د) پلیمرازیسیون اسیدهای چرب اشباع با حرارت رابطه مستقیم دارد

پاسخ صحیح گزینه ب می باشد.

۴- در فرایند سبوس گیری سیر تغییر کدام ماده بر خلاف سایر گزینه هاست

الف) خاکستر

ب) چربی

ج) نشاسته و قند

د) فیبر

پاسخ صحیح گزینه ج می باشد.

۵- کدام یک از اهداف غنی سازی است؟

الف) اصلاح کمبودهای مواد مغذی رژیم غذایی

ب) بازگرداندن مواد مغذی که در اثر فرآوری غذا از دست رفته اند

ج) افزایش کیفیت تغذیه ای فرآورده های غذایی که به عنوان تنها منبع تغذیه به کار میرود

د)همه موارد

پاسخ صحیح گزینه د می باشد.

۶- مکانیسم تخریب حرارتی ANF ها از چه طریقی صورت می گیرد؟

الف) هیدرولیز پیوند های پپتیدی

ب) دآمیداسیون

ج) تخریب پیوند دی سولفیدی

د) همه موارد

پاسخ صحیح گزینه د می باشد.

۷- کدام یک از مواد زیر با توجه به فرایند هایی که بر آنها آن ها صورت می گیرد مقدار شان افزایش میابد؟

الف) پروتئوس ها در تخمیر

ب) گلوکوسینولات ها در سرخ کردن

ج) آسکوربیک اسید در حرارت دادن

د) کاتچین ها در قلیایی شدن

پاسخ صحیح گزینه الف می باشد.

دانلود سوالات

شما می توانید ۵۰ سوال تستی اثر فرایند را از طریق باکس دانلود زیر ، به رایگان و با فرمت PDF دانلود نمائید.

 

دکتر نگین واعظی دندانپزشک تبریز
فرمت : pdf حجم : 2 مگابایت برای دانلود رایگان کلیک کنید
دکتر نگین واعظی دندانپزشک تبریز

فایل پیوستی در قالب PDF با 15 صفحه و 50 سوال تستی با پاسخ صحیح می باشد.

نویسنده : داود وکیلی

درود بر شما ؛ داود وکیلی هستم شاغل در معاونت بهداشت خوی | کار آموزش، طراحی و تولید محتوا در زمینه علوم بهداشتی رو دنبال میکنم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت ایران براتون مفید باشه.

آموزش نسخه خوانی

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات تصادفی فروشگاه ما

نمایش همه محصولات

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.