بنام خدا و با سلام ؛ در این تایپک از سایت مهندسی بهداشت محیط ایران ، موضوع رو به دیوکسین ها و انواع اثرات و آلودگی های اون اختصاص داده ایم . پس از مقدمه ای بسیار کوتاه که در این زمینه در ادامه مطالعه خواهید فرمود ، در انتها می توانید فایل پاورپوینت آماده رو دریافت و حسب مورد ازش استفاده کنید .
مقدمه ای بر دیوکسین ها :
تعریف دیوکسین :
دیوکسین ها از جمله آلاینده های شیمیایی با استحکام ساختاری بالا هستند. این ترکیبات چربی دوست از گروه هیدروکربن های آروماتیک هالوژنه هستند که ۲,۳,۷,۸-TCDD سمی ترین نوع آنها و به عنوان “عامل سرطان زا “شناخته شده است که بیشتر درحشره کش ها و محل های تولید انرژی از زباله منتشر می شوندو دارای چهاراتم کلر متصل می باشد.
– The chemical name for dioxin is: 2,3,7,8- tetrachlorodibenzo para dioxin (TCDD). The name “dioxins” is often used for the family of structurally and chemically relatedpolychlorinated dibenzo para dioxins (PCDDs) and polychlorinated dibenzofurans (PCDFs). Certain dioxin-like polychlorinated biphenyls (PCBs) with similar toxic properties are also included under the term “dioxins”. Some 419 types of dioxin-related compounds have been identified but only about 30 of these are considered to have significant toxicity, with TCDD being the most toxic.
– Dioxins are a group of chemically-related compounds that are persistent environmental pollutants (POPs).
– Dioxins are found throughout the world in the environment and they accumulate in the food chain, mainly in the fatty tissue of animals.
– More than 90% of human exposure is through food, mainly meat and dairy products, fish and shellfish. Many national authorities have programmes in – place to monitor the food supply.
– Dioxins are highly toxic and can cause reproductive and developmental problems, damage the immune system, interfere with hormones and also cause cancer.
– Due to the omnipresence of dioxins, all people have background exposure, which is not expected to affect human health. However, due to the highly – toxic potential, efforts need to be undertaken to reduce current background exposure.
– Prevention or reduction of human exposure is best done via source-directed measures, i.e. strict control of industrial processes to reduce formation of dioxins.
اثرات دی اکسین ها بر محیط زیست :
دیوکسین ها بهدلیل پایداری بالا، تجزیه پذیری کمی دارند و در مقابل فرآیند های میکروبی، فتوشیمیایی و شیمیایی مقاوم هستند. این ترکیبات در زنجیره ی غذایی تجمع پیدا کرده و در سطح جهانی به عنوان یکی از آلاینده های پایدار زیست محیطی شناخته می شوند. موارد آلودگی مواد غذایی ناشی از دیوکسین ها و ترکیبات مرتبط مانند پلی کلرو بی فنیلها (PCBs)، بهویژه در اواخر قرن ۲۰ و اوایل قرن ۲۱ ، نگرانی های زیادی را درباره ایمنی غذایی به وجود آورده است. برای نمونه، آلودگی خاک و محصولات کشاورزی که نهایتاً به گوشت و فرآورده های حیوانی مانند کبد طیور منتقل میشود، گزارش شده است.
اثرات دیوکسین بر انسان :
این ترکیبات سبب عوارضی چون مشکلات تناسلی، آسیب سیستم ایمنی، تداخل در عملکرد هورمون ها، سرطان، تغییر عملکرد سیستم عصبی و غدد درون ریز می شود.
بخشی از پاورپوینت dioxin ها
یک نمونه اسلاید از این پاورپوینت
نحوه دریافت پاورپوینت Dioxin ها
نحوه دریافت پاورپوینت دیوکسین ها و روش های کنترل بسیار ساده و تنها با چند کلیک خواهد بود. می توانید در باکس خرید زیر بر روی دکمه خرید کلیک کنید.سپس اطلاعات خواسته شده را وارد و وارد صفحه پرداخت شوید. پس از پرداخت آنلاین در محیطی کاملا امن ، بلافاصله لینک دانلود برای شما فعال خواهد شد. شایان ذکر می باشد که یک ایمیل حاوی اطلاعات خرید و لینک دانلود این پاورپوینت نیز برای شما بصورت اتوماتیک ارسال خواهد شد. ضمنا در صورت هرگونه مشکل در دریافت این پاورپوینت نیز از طریق بخش پشتیبانی سایت پاسخگوی شما خواهیم بود.
برخی جستارهای مهم : دیوکسین و سرطان قرص دی اکسین دی اکسین در مواد غذایی خرید دی اکسین فوران فوران ها فوران چیست پلی وینیل کلراید
بدون دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید