چرا دانلود رایگان جزوه تکنولوژی لبنیات pdf
- مناسب برای : مطالعه و افزایش اطلاعات عمومی | پرزنت و ارائه دانشجویی و دانش آموزی
- تعداد صفحات : ۶۹ اسلاید pdf
- برخی عناوین جزوه تکنولوژی لبنیات :
- کلیاتی از ترکیبات، عوامل موثر بر ترکیبات، خواص ظاهری، خواص فیزیکوشیمیایی و شیمی ترکیبات شیر (چربی، پروتئین، لاکتوز، املاح و غیره)
- تولید و جمع آوری شیر
- تولید شیر هموزنیزه و استریلیزه
- تولید شیر تغلیظ شده و خشک
- تولید خامه
- تولید کره
- تولید فراورده های تخمیری
- تولید پنیر
- تولید بستنی
- منابع
در این جزوه بصورت کامل عناوین موجود در بالا توضیح داده است. شما می توانید در گوشی و کامپیوتر محتوا رو مطالعه کنید و اگر نیاز داشتید می توانید از آن پرینت بگیرید.
در این جزوه به عناوین بسیار مختلفی از تولید و جمع آوری شیر تا جداسازی چربی شیر، عوام موثر بر صعود گلبول های چربی،استفاده از سانتریفوژ، مقایسه خصوصیات روش های جداسازی، راندمان جداسازی،محاسبه وزن خامه و شیر پس چرخی در طی فرایند جداسازی ،تمیز سازی شیر، باکتوفوگاسیون، هموژنیزاسیون و عوامل موثر بر آن، محاسن و معاین هموژنیزاسیون،دستگاه های هموژن کننده ، پاستوریزاسیون و ده ها عنوان دیگر پرداخته شده است.
برای دریافت جزوه تکنولوژی لبنیات، آن را به رایگان از باکس دانلود زیر دریافت کنید.
بدون دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید