نسخه خوانی

روش های تشخیص تقلبات شیر

مشاهده : 1,661 بار بدون دیدگاه نویسنده: داود وکیلی
دانلود آموزش های نسخه خوانی داروخانه

تست الکل شیر نمک در شیر ازمایشات میکروبی شیر آزمایشات شیر رزالیک اسید آزمایش اسیدیته شیر تقلبات شیر+pdf تقلب شیر

روش های تشخیص تقلبات شیر

به نام خدا و با سلام؛ در این تایپک از سایت مهندسی بهداشت محیط ایران ، روش های تشخیص تقلبات شیر رو در قالب یک فایل PDF با شما همراه عزیز به اشتراک گذاشته ایم ، امیدوار هستیم که این فایل رو پس از مقدمه ای کوتاه در انتهای همین مطلب به رایگان دانلود و حسب مورد ازش استفاده کنید .

تعریف شیر

شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند ، ترکیبات عمده شیر را آب ، چربی، پروتئین ، لاکتوز ، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند . به علت هضم آسان ، این ماده همواره در رژیم تغذیه ای بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود .

چرا تقلب در شیر

  • افزایش سود و درآمد با جایگزین کردن مواد  و ترکیبات کم ارزش تر و ارزان تر بجای مواد با ارزش و گران تر شیر
  • جلوگیری از خرابی و ترش شدن شیر و تحویل شیر معیوب بجای شیر سالم با هدف کاهش هزینه ها
  • تحویل شیر فاسد بی کیفیت بجای شیر درجه بالا
  • خرید شیر معیوب به قیمت ارزان و تقلب در آن و فروش به قیمت بالاتر

آثار تقلبات شیر

  • ضرر سنگین اقتصادی بر تولید کننده
  • پایین آوردن کیفیت فرآورده های لبنی
  • تاثیر منفی بر سلامت مصرف کننده
  • از بین رفتن اعتماد و اطمینان در جامعه

انواع تقلبات شیر

  1. افزودن آب
  2. افزودن ملامین
  3. افزودن نمک
  4. افزودن مواد خنثی کننده مانند : آب آهک ، هیدروکسید سدیم ، کربنات سدیم با بی کربنات سدیم (جوش شیرین)
  5. افزودن کرومات و بی کرومات پتاسیم
  6. اضافه کردن نشاسته
  7. افزودن نگهدارنده (اسید سالسیلیک و اسید بنزوئیک)
  8. افزودن صابون
  9. افزودن مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده
  10. گرفتن چربی از شیر
  11. اضافه کردن شیر خشک
  12. افزودن آب پنیر
  13. پرمیت
  14. اضافه کردن اوره
  15. اضافه کردن قند و شکر
  16. افزودن چربی های جایگزین شیر
  17. افزودن آب اکسیژنه
  18. افزودن فرمالین
  19. آنتی بیوتیک ها
  20. افزودن هیپوکلریت ها
  21. مخلوط کردن شیر حیوانات مختلف
این مقاله را هم حتما بخوانید : بهداشت نان بدون جوش شیرین + پاورپوینت رایگان

موارد فوق الذکر تقلباتی بودن که در شیر اعمال می شوند ، توضیحات کامل و انواع آزمایشات اون رو میتونید در فایل پیوستی مطالعه بفرمائید .

چنانچه نیاز به تبدیل به فرمت قابل ویرایش (پاورپوینت ،ورد) داشتید از طریق دیدگاه های همین مطلب با ذکر ایمیلتون اطلاع دهید .

پیروز باشید | مهندسی بهداشت محیط ایران

فرمت : PDF حجم : 2.9 مگابایت برای دانلود رایگان کلیک کنید

فایل پیوستی در قالب پی دی اف در 77 صفحه می باشد .

توجه : چنانچه نیاز مند به تبدیل فایل فوق به پاورپوینت یا ورد داشتید ، با ما تماس بگیرید .

نویسنده : داود وکیلی

سلام ؛ داود وکیلی هستم ، کارشناس مهندسی بهداشت محیط و ساکن شهر خوی . کار طراحی و تولید محتوا رو دنبال میکنم . طراحی وب رو صرفا برای کارهای خودم انجام میدم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

برنامه اندروید نسخه خوانی - دانلود رایگان از کافه بازار

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
بهداشت آرد بهداشت نان نان بدون جوش شیرین تقلبات نان مصرف جوش شیرین میزان نمک در نان

پاورپوینت آماده بهداشت نان و آرد


سلام دوستان؛ این تایپک از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران رو در زیز مجموعه بهداشت مواد غذایی به بررسی بهداشت نان ...

مشاهده : 1,780 بار
خطرات بهداشتی زباله

کلیات خطرات بهداشتی زباله ها


کلیاتی در ارتباط با خطرات بهداشتی زباله افزایش سریع جمعیت ،توسعه صنایع و پیشرفت تکنولوژی و تمایل بشر به افزایش مواد ...

مشاهده : 5,123 بار

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.