پاورپوینت آماده روش های تشخیص ماهی سالم و بهداشت ماهی
در این تایپک از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران، به ارائه یک پاورپوینت آماده در ارتباط با روش های تشخیص ماهی سالم از ماهی فاسد، پرداخته ایم . این پاورپوینت بصورت کاملا تصویری به ذکر تمامی روش های تشخیص ماهی سالم اشاره کرده است. تعداد اسلاید های این پاورپوینت آماده ۳۳ می باشد که براحتی میتوانید پس از مقدمه ای کوتاه دانلود نمایید.
خطرات مرتبط با ماهی
در ماهیان و سایر فراورده های دریایی پس از صید ابتدا یک فلور میکروبی گرم منفی یکنواخت ایجاد می شود. پس از مدتی سودوموناس و آلتروموناس شدیدا تکثیر یافته و با سایر میکروارگانیسم ها منجمله آستینوباکتر و مورکسلا به رقابت می پردازند و از رسد آنها جلوگیری می نمایند.
سودوموناس که جزو میکروارگانیسم های پروتئولیتیک می باشند، شروع به تجزیه پروتئین های گوشت ماهی نموده و در اثرایجاد مواد واسطه مانند تری متیل آمین و نیز آمونیاک فرار محیط قلیایی ایجاد می گردد. در شرایط بد نگهداری امکان رشد و تکثیر باسیل ها و میکروکوک ها نیز وجود دارد. پس از مدتی بوی تند و مخصوصی به مشام می رسد که علت ان علاوه بر تری متیل آمین ها، به وجود آمدن H2S، متیل مرکاپتان ها و دی متیل سولفید می باشد.
این مطلب را هم حتما بخوانید : بهداشت نان بدون جوش شیرین + پاورپوینت رایگان
قبل از هر گونه تغییرات ارگانولپتیک در ماهی ها ، ابتدا تغییرات در رنگ انها تظاهر می نماید،بدین صورت که برانشی ها به رنگ خاکستری-قهوه ای تیره در آمده و چشم ها کدر می شوند.در آمریکا صدف های خوراکی آلوده به ویبریو پارا همولتیکوس و ویبریو ولینکوس می باشند که می توانند به انسان انتقال یابند.
پروتئینهای حیوانی در سلامتی ورشد بدن نقش بسزایی دارند. با این وجود در صورتیکه این مواد از مراکز مطمئن و تحت نظارت تهیه نشوند، می توانند باعث سرایت بیماریهای قابل انتقال به انسان و ایجاد مسمومیت های غذایی شده و سلامت مصرف کننده را به خطر اندازند. از این رو در تهیه موادپروتئینی دامی باید نهایت دقّت را بعمل آورد و توصیه های بهداشتی را مد نظر داشت.
با عنایت به نکته فوق و گسترش و اهمیت روز افزون بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده، تمام دست اندرکارن و تولیدکنندگان مواد غذایی با منشاء دامی موظفند محصولات خود را با رعایت کامل موازین و مقررات بهداشتی تولید نموده وبه بازار عرضه نمایند.
از ویزگی های پاورپوینت پیوستی تصویری بودن تشخیص ماهی سالم می باشد.
امیدوار هستیم که این اشتراک نیز برای شما سودمند باشید.
۲ دیدگاه ارزشمند
دیدگاه خود را بنویسید
سلام وقت بخیر . ببخشید بنده اطلاعاتی در مورد فرآوردهای دریایی نیاز دارم…….مثلا چه نوع توکسینهای ایجاد میکنند ومدام میکروارگانیسم ها ایجاد بیماری رمیکنند و چه علائمی دارند واینکه روی بدن انسان چه نوع مسمومیت های را ایجاد میکنندبنده خیلی رنیاز به این مطالب دارم………..با تشکر از سایت پر بار و آموزشی شما
با سلام ، در این زمینه اطلاعاتی نداریم چون این موضوع در تخصص ما نیست