نسخه خوانی

پاورپوینت آماده بهداشت ماهی و روش های تشخیص ماهی سالم

مشاهده : 7,861 بار ۲ دیدگاه نویسنده: داود وکیلی
آموزش های دستیار دندانپزشکی

پاورپوینت آماده بهداشت ماهی و روش های تشخیص ماهی سالم

پاورپوینت آماده روش های تشخیص ماهی سالم و بهداشت ماهی

در این تایپک از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران، به ارائه یک پاورپوینت آماده در ارتباط با روش های تشخیص ماهی سالم از ماهی فاسد، پرداخته ایم . این پاورپوینت بصورت کاملا تصویری به ذکر تمامی روش های تشخیص ماهی سالم اشاره کرده است. تعداد اسلاید های این پاورپوینت آماده ۳۳ می باشد که براحتی میتوانید پس از مقدمه ای کوتاه دانلود نمایید.

خطرات مرتبط با ماهی

در ماهیان و سایر فراورده های دریایی پس از صید ابتدا یک فلور میکروبی گرم منفی یکنواخت ایجاد می شود. پس از مدتی سودوموناس و آلتروموناس شدیدا تکثیر یافته و با سایر میکروارگانیسم ها منجمله آستینوباکتر و مورکسلا به رقابت می پردازند و از رسد آنها جلوگیری می نمایند.

سودوموناس که جزو میکروارگانیسم های پروتئولیتیک می باشند، شروع به تجزیه پروتئین های گوشت ماهی نموده و در اثرایجاد مواد واسطه مانند تری متیل آمین و نیز آمونیاک فرار محیط قلیایی ایجاد می گردد. در شرایط بد نگهداری امکان رشد و تکثیر باسیل ها و میکروکوک ها نیز وجود دارد. پس از مدتی بوی تند و مخصوصی به مشام می رسد که علت ان علاوه بر تری متیل آمین ها، به وجود آمدن H2S، متیل مرکاپتان ها و دی متیل سولفید می باشد.

قبل از هر گونه تغییرات ارگانولپتیک در ماهی ها ، ابتدا تغییرات در رنگ انها تظاهر می نماید،بدین صورت که برانشی ها به رنگ خاکستری-قهوه ای تیره در آمده و چشم ها کدر می شوند.در آمریکا صدف های خوراکی آلوده به ویبریو پارا همولتیکوس و ویبریو ولینکوس می باشند که می توانند به انسان انتقال یابند.

پروتئینهای حیوانی در سلامتی ورشد بدن نقش بسزایی دارند. با این وجود در صورتیکه این مواد از مراکز مطمئن و تحت نظارت تهیه نشوند، می توانند باعث سرایت بیماریهای قابل انتقال به انسان و ایجاد مسمومیت های غذایی شده و سلامت مصرف کننده را به خطر اندازند. از این رو در تهیه موادپروتئینی دامی باید نهایت دقّت را بعمل آورد و توصیه های بهداشتی را مد نظر داشت.

با عنایت به نکته فوق و گسترش و اهمیت روز افزون بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده، تمام دست اندرکارن و تولیدکنندگان مواد غذایی با منشاء دامی موظفند محصولات خود را با رعایت کامل موازین و مقررات بهداشتی تولید نموده وبه بازار عرضه نمایند.

از ویژگی های پاورپوینت پیوستی تصویری بودن تشخیص ماهی سالم می باشد.

دانلود پاورپوینت بهداشت ماهی با پس زمینه اختصاصی و روش های تشخیص فساد ماهی

نحوه دریافت پاورپوینت بهداشت ماهی

پس از پرداخت آنلاین در محیطی امن ، لینک دانلود پاورپوینت بهداشت ماهی برای شما فعال و قابل دریافت می باشد. ضمنا در هر زمانی با مراجعه به پنل کاربری خود در سایت نیز می توانید به پاورپوینت مورد نظر دسترسی داشته باشید.ضمنا در صورت برخورد با هرگونه مشکل در دریافت این جزوه نیز می توانید با ما تماس بگیرید. اگر امکان پرداخت آنلاین ندارید کافیست در واتساپ به شماره ۰۹۲۱۱۰۵۴۲۴۵  پیغام دهید.تا شماره کارت حضورتون اعلام شود. یا می توانید از بخش راهنمای خرید سایت شماره کارت ما را برداشته و نسبت به پرداخت اقدام و سپس اطلاع دهید.

مطالب زیر را نیز حتما بخوانید :

دکتر نگین واعظی دندانپزشک تبریز

فایل پیوستی در قالب 33 اسلاید قابل ویرایش با تصاویر مرتبط  می باشد.

پیشنهاد ویــژه خـرید
36 هزار تومانتخفیف

قبل از خرید بخاطر داشته باشید


پس از پرداخت انلاین در محیطی امن و توسط کلیه کارتهای بانکی ، لینک دانلود بلافاصله پس از خرید برای شما فعال خواهد شد .

پشتیبانی 24 ساعته ، حتی روزهای تعطیل : 09211054245 تلگرام/واتساپ

ما تا دریافت کامل فایل خریداری شده ، پشتیبان و همراه شما خواهیم بود .

مشخصات این مجموعه


فرمت فایل : Ppt پاورپوینت

حجم فایل : 12 مگابایت

پرداخت در محیطی کاملا امن

دانلود بلافاصله پس از پرداخت

قیمت: 115000 79000 تومان

profile avatar
نویسنده : داود وکیلی

درود بر شما ؛ داود وکیلی هستم شاغل در معاونت بهداشت خوی | کار آموزش، طراحی و تولید محتوا در زمینه علوم بهداشتی رو دنبال میکنم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

آموزش نسخه خوانی

۲ دیدگاه ارزشمند


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

  • profile avatar
    نویسنده : request 05 , دسامبر , 17

    سلام وقت بخیر . ببخشید بنده اطلاعاتی در مورد فرآوردهای دریایی نیاز دارم…….مثلا چه نوع توکسینهای ایجاد میکنند ومدام میکروارگانیسم ها ایجاد بیماری رمیکنند و چه علائمی دارند واینکه روی بدن انسان چه نوع مسمومیت های را ایجاد میکنندبنده خیلی رنیاز به این مطالب دارم………..با تشکر از سایت پر بار و آموزشی شما

    • profile avatar
      نویسنده : داود وکیلی 06 , دسامبر , 17

      با سلام ، در این زمینه اطلاعاتی نداریم چون این موضوع در تخصص ما نیست

محصولات تصادفی فروشگاه ما

نمایش همه محصولات

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.

115000 79000 تومان