نسخه خوانی

اصول جمع آوری پسماندهای جامد در سطح روستاهای کشور

مشاهده : 6,548 بار بدون دیدگاه نویسنده: داود وکیلی
آموزش های دستیار دندانپزشکی

اصول و مبانی پسماندهای جامد در سطح روستاهای کشور

لینک دانلود این فایل از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران حذف شده است و قابل دریافت نخواهد بود. از این بایت از شما کاربر گرامی عذرخواهی میکنیم.

بنام پروردگار نیکی ها ؛عرض سلام به شما دوست و کاربر گرامی سایت مهندسی بهداشت محیط ایران

در این تایپک فایل با ارزشی رو برای دریافت شما دوست عزیز قرار دادم که به جرات میتونم بگم که به این شکل منظم شده در کل سایت های بهداشت محیط یافت نمیشه . این فایل مرتبط با اصول و مبانی جمع آوری و دفع و به طور کلی مدیریت کامل پسماندهای روستاهای کشور می باشد . که میتواند مقاله مناسبی به عنوان پروزه های درسی و یا کاری ارائه بشه و یا در سایر مقالات مرتبط ازش استفاده بشه .

این مقاله در قالب فایل ورد هست که از روی فایل اصل اون ، توسط سایت بهداشت محیط ایران تایپ و مصور شده است . اما متاسفانه گردآورنده اصلی این فایل مشخص نبود . لذا مبلغی که جهت دانلود این فایل قرار داده شده تنها هزینه تایپ این مجموعه در قالب ۱۹ صفحه ورد می باشد .

سر فصل های کامل این مجموعه شامل :

چکیده

مقدمه

تاریخچه مدیریت پسماندهای جامد در روستاهای کشور

اجزای مختلف سیستم مدیریت پسماندهای روستایی:

۱٫ تولید پسماند در جوامع روستایی

۲٫ ذخیره سازی موقت پسماندها در محل

۳٫ جمع اوری و حمل و نقل پسماندهای روستایی

۴٫ بازیافت پسماندهای جامد روستایی

۵٫ بیوکمپوست خانگی

۶٫ توسعه آموزش و مشارکت روستاییان

۷٫ دفع نهایی پسماندهای جامد روستایی

۸٫ کاربرد واحد های بیوگاز روستایی

۹٫ موانع و مشکلات مدیریتی و اجرایی۶

۱۰٫ نتیجه گیری و استراتژی توسعه سیستم مدیریت پسماندها

مراجع

 

چکیده  در این قسمت برای شما عزیزان درج شده است .

با تصویب قانون مدیریت پسماندها در بهار سال ۱۳۸۳ توسط مجلس محترم شورای اسلامی ، رویکردی نو در عملکرد مدیریت پسماندها و متعاقب ان حفاظت از محیط زیست در کشور گشوده گردید . اغاز فعالیت گسترده دهیاری ها به عنوان نهاد غیر عمومی دولتی و تاسیس بیش از ۱۹۸۰۰ دهیار تا زمان حاضر و افزایش تعداد آن تا ۳۵۶۷۲ دهیاری تا پایان برنامه چهارم توسعه کشور ، نقطه عطفی در زمینه خدمات رسانی بهینه به روستاها و جامعه روستایی کشور به ویزه در زمینه بهبود شرایط زیست محیطی و مدیریت صحیح پسماندها در این مناطق محسوب می گردد .

در جهت اجرای سیاست ها و اهداف قانون صدرالذکر و بند(ج) ماده ۶۱ قانون برنامه چهارم توسعه کشوری و نیز در راستای تحقق بند(۱) از مجموعه وظایف تفضیلی دهیار و دهیاری ، تحت عنوان بهبود زیست محیطی روستا(ماده ۱۰ اساسنامه ، تشکیلات و سازمان دهیاری ها – مصوب هیات وزیران مورخ ۲۱/۱۱/۱۳۸۰ ) ؛ مدیریت اجرایی پسماند در روستاها ، توسعه و اجرای سیستم صحیح و بهداشت جمع آوری و دفع زباله ها در صدر برنامه ها و فعالیت های خود قرار داده اند.

در این مقاله اجزای مختلف یک سیستم اجرایی مدیریت پسماده های روستایی که توسط دهیاری ها و با هدایت و برنامه ریزی مجموعه وزرات کشور در روستاهای دارای دهیاری در حال جرا می باشد ف مورد بررسی و ملاحظه قرار گرفته است .

موارد بررسی شده در گزارش حاضر شامل مباحث تولید ،  ذخیره سازی موقت ،جمع آوری و حمل و نقل ، شیوه های گوناگون دفع و همچنین مبحث اموزش  جلب مشارکت مردمی در سطح روستاها بر اساس استراتژی های موجود در کشور و نیز موانع و مشکلات مدیریتی و اجرایی در این ارتباط می باشد .

موفق و موید باشید .

 

لینک دانلود این فایل از وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران حذف شده است و قابل دریافت نخواهد بود. از این بایت از شما کاربر گرامی عذرخواهی میکنیم.

profile avatar
نویسنده : داود وکیلی

درود بر شما ؛ داود وکیلی هستم شاغل در معاونت بهداشت خوی | کار آموزش، طراحی و تولید محتوا در زمینه علوم بهداشتی رو دنبال میکنم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

آموزش نسخه خوانی

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات تصادفی فروشگاه ما

نمایش همه محصولات

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.