پاورپوینت زباله های صنایع الکترونیک
- مناسب برای : افزایش اطلاعات عمومی| پرزنت و ارائه دانشجویی | پرزنت و ارائه دانش آموزی
- تعداد اسلاید ها : ۳۶ اسلاید و دارای تصاویر و نمودارهای مرتبط
- فونت های مورد استفاده : B-Koodak
- قابل ویرایش و اصلاح و تغییر
- عناوین پاورپوینت زباله های الکترونیکی
- زباله های الکترونیک و خطرات زباله های الکترونیکی
- بیماریهای ناشی از فلزات سنگین موجود در وسایل الکترونیک
- فلزات موجود در زباله های الکترونیکی بر اساس جدیدترین اطلاعات
- روشهای مدیریت زباله های الکتریکی شامل :
- الف) روش های سنتی و پرخطر
سوزاندن
دفن کردن
ب) روش های مدرن و زیست سازگار - نمودارهای جدید میزان تولید و بازیافت تا سال ۲۰۲۴
- بازیافت زبالههای الکترونیکی سمی کسب و کار پرسود قرن
- ضایعات الکترونیکی در ایران
- برخی رفرنس ها
قبل از اینکه در ارتباط با زباله های الکترونیکی بگم ، ابتدا یه تعریف از WHO در ارتباط با زباله های سمی و خطرناک میارم :
مواد زائدی که بدلیل خصوصیات فیزیکی، شیمیایی ویا بیولوژیکی، جمع آوری، جابجایی و دفع آنها مستلزم تدابیر خاصی است تا از بروز هرگونه تاثیر سوء بر محیط زیست و سلامت انسان جلوگیری کند.
زباله های الکترونیک (E-Waste)
دستگاههای الکترونیکی مصرف شده و قطعات آنان همچون تلفنها و کامپیوترها، لوح فشرده و… که حاوی فلزات خطرناکی مانند سرب، کادمیوم و جیوه هستند.
در صورت رهاسازی در طبیعت پس از پایان عمر مفید و عدم بازیافت صحیح آلوده کننده خطرناک محیط زیست به شمار میروند. عمر کوتاه تجهیزات کامپیوتری از یک طرف و تنوعطلبی مردم به استفاده از تجهیزات الکترونیکی جدید سبب شده است که رفتهرفته بحث زبالههای الکترونیکی به مشکل بزرگ دنیا تبدیل شود؛ در حال حاضر چین و امریکا از بزرگترین تولیدکنندگان زبالههای الکترونیکی هستند.
خطرات زباله های صنایع الکترونیک
- استفاده از اسیدهای قوی جهت بازیافت فلزات گرانبها مانند طلا.
- (PCBs) در خازن ها و تقویت کننده ها.
- پلی ونیل کلراید (PVC) حاصل از پوشش های پلاستیکی و کابل ها.
- دیواکسین ها و فوران های حاصل از سوزاندن کابلها و پوشش های عایق.
- اکسید سرب و کادمیوم در باطریهای کامپیوتر.
- سرب استفاده شده جهت اتصال و لحیم
یک کامپیوتر شخصی شامل
یک کامپیوتر شخصی شامل:
۲۰% شیشه – ۲۱%پلاستیک – ۲۵ % فلزات – ۱۴% آلومینیوم – ۲۰% اجزاء دیگر شامل: مس – سرب – کادمیوم و روی.
برای ساخت یک مانیتور ساده علاوه بر مواد اولیه در حدود ۲۴۰ کیلوگرم سوخت، ۲۲ کیلوگرم مواد شیمیایی، ۱۵۰۰ لیتر آب نیاز است و با توجه به این مساله به نظر میرسد استفاده مجدد از وسایل کامپیوتری میتواند تا حد زیادی در مصرف مواد طبیعی صرفهجویی به وجود آورد.
وضعیت تولید زباله های صنایع الکترونیک در جهان
- طبق گزارش جدید Global E-Waste Monitor 2024، در سال ۲۰۲۲، ۶۲ میلیون تن زباله الکترونیکی تولید شده که این مقدار نسبت به سال ۲۰۱۰، ۸۲% افزایش داشته است. پیشبینی میشود که این عدد تا سال ۲۰۳۰ به ۸۲ میلیون تن برسد.
- در مورد بازیافت، فقط حدود ۲۲٫۳% از این زبالهها به طور صحیح جمعآوری و بازیافت شدهاند. به همین دلیل، تنها ۱۵ تا ۲۰% از زبالههای الکترونیکی در جهان به درستی بازیافت میشوند.
- زباله های الکترونیکی سومین منبع بزرگ تولید سرب در زباله های جامد شهری است.
- گر چه زباله های الکترونیکی تنها ۲ درصد از حجم کل زباله های جمع آوری شده در کشورهای مختلف را تشکیل می دهد؛ اما این حجم ناچیز شامل ۷۰ درصد زباله های حاوی مواد سمی است این واقعیت نشاندهنده اهمیت مدیریت صحیح و بازیافت زبالههای الکترونیکی است، چرا که مواد سمی موجود در آن میتوانند تأثیرات جدی بر سلامت عمومی و محیط زیست داشته باشند.
- توجه به این نکته ضروری است که زبالههای الکترونیکی نه تنها به عنوان زباله، بلکه به عنوان منبعی از مواد ارزشمند نیز باید در نظر گرفته شوند، زیرا برخی از مواد موجود ددر این زبالهها قابل بازیافت و استفاده مجدد هستند.
پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین در اختیار داشتن فایل پاورپوینت منظم تایپ شده در این موضوع ، فایل پیوستی رو دریافت کنید .
نحوه دریافت مجموعه فایل پاورپوینت زباله های الکترونیک
پس از پرداخت آنلاین در محیطی امن ، لینک دانلود پاورپوینت زباله های الکترونیکی ppt برای شما فعال و قابل دریافت می باشد. ضمنا در هر زمانی با مراجعه به پنل کاربری خود در سایت نیز می توانید به جزوه مورد نظر دسترسی داشته باشید. فقط کافیست ایمیل خود را صحیح وارد کنید تا بصورت اتوماتیک پس از خرید در سایت عضو شوید. ضمنا در صورت برخورد با هرگونه مشکل در دریافت این جزوه نیز می توانید با ما تماس بگیرید. اگر امکان پرداخت آنلاین ندارید کافیست در واتساپ به شماره ۰۹۲۱۱۰۵۴۲۴۵ پیغام دهید.تا شماره کارت حضورتون اعلام شود. یا می توانید از بخش راهنمای خرید سایت شماره کارت ما را برداشته و نسبت به پرداخت اقدام و سپس اطلاع دهید.
یک دیدگاه
دیدگاه خود را بنویسید
…