پاورپوینت آلوده کننده های مواد غذایی

۷ اسفند ۱۳۹۴ 2,185 بار بدون دیدگاه داود وکیلی

پاورپوینت آلوده کننده های مواد غذایی

بنام خدا و با سلام ؛ در ارتباط با موضوع آلودگی در مواد غذایی ( مخاطرات مواد غذایی ) پاورپوینتی کوتاه رو با شما عزیزان از سایت بهداشت محیط ایران به اشتراک میگذاریم که امیدوار هستم به رایگان دانلود و مورد استفادتون قرار بگیره . شما میتوانید پس از مقدمه ای کوتاه که از این پاورپوینت نقل میکنیم ، این فایل رو دانلود کنید .

عوامل آلوده کننده مواد غذایی (مخاطرات مواد غذایی)

تعریف مخاطرات در مواد غذایی :

مخاطره عبارتست از یک عامل بیولوژیک ، شیمیایی و فیزیکی که ممکن است یک ماده غذایی را برای مصرف انسان غیر ایمن سازد.

در اغلب موارد ،مخاطرات شیمیایی از جانب مصرف کنندگان ،مهمترین خطرات تلقی می شوند چون در دراز مدت اثر گذار هستند.

بیشتر توجهات به مخاطرات میکروبی است که مواد غذایی را تهدید می کنند.

مخاطرات بیولوژیک:در مراحل تولید ، توزیع ، و عرضه مواد غذایی

ماکرو بیولوژیک:حشرات ، جوندگان و… (نامطلوب و ناخوشایند – ناقل عامل بیماری زا)

مخاطرات بیولوژیک:در مراحل تولید ، توزیع ، و عرضه مواد غذایی

میکرو بیولوژی :باکتری ها ،ویروسها ، انگلها ، پروتوزوآ (سموم قارچی) – مستقیم(میکروب و ایجاد عفونت) و غیر مستقیم(سم)

اکتری ها ،ویروسها ، انگلها ، پروتوزوآ (سموم قارچی)

باکتری ها :

گروه اول (گرم منفی) به بدن انسان حمله می کنند.

عفونت ایجاد شده یک دور ه حاد ۲۴ ساعته و دوره نقاهت آن طولانی می باشد.

سالمونلا (حصبه)– شیگلا (اسهال خونی)– اشرشیا کلی(مسمومیت) – کامپیلوباکترژونی (عامل زخم معده)

گروه دوم (گرم مثبت) ایجاد سم می کنند.

کلستریدیوم بوتولینیوم (سم کشنده)

 کلستریدیوم پرفرانژنس (اسهال و استفراغ)

 باسیلیوس سرئوس (مسمومیت)

 استافیلوکوکوس اورئوس – سم مقاوم به حرارت(گلو درد)

ویروس ها :

در غذا رشد نمی کنند بلکه توسط غذا حمل می شوند.

در بدن انسان – حیوانات – مدفوع – آبهای آلوده  و صدف های خوراکی.

انتقال از طریق مخاطهای آلوده بدن.

ویروس ها در مواد غذایی

انگل ها و پرتوزواها :

لارو انگلهایی مثل : کرمهای بیماریزا

از طریق : گوشت های آلوده حیواناتی مانند گاو – ماهی شیر خام(توکسوپلاسما) – شیرخام و آب آلوده(ژیاردیا و کریپتوسپوریدیوم)

حتما بخوانید : دانلود پاورپوینت افزودنی های شیمیایی مواد غذایی

راه های جلوگیری :

شرایط صحیح و مناسب دامداری و دامپروری

– بازرسی منظم دام ها توسط دامپزشک

– حرارت دهی فراورده های گوشتی

– انجماد

خشک کردن

نمک سود کردن

سموم قارچی :

ایجاد سم توسط برخی قارچها

در دراز مدت باعث ایجاد سرطان

در کوتاه مدت  باعث مسمومیت شدید

معروفترین سم آفلاتوکسین ها(شرایط نامناسب محیطی و انبارداری)

 

توضیحات و مطالعه بیشتر رو در فایل پیوستی مشاهده کنید .

پیروز باشید

فرمت : PPT حجم : 1 مگابایت برای دانلود رایگان کلیک کنید

فایل پیوستی در قالب پاورپوینت با 25 اسلاید قابل ویرایش می باشد .

نویسنده : داود وکیلی

سلام ؛ داود وکیلی هستم ، کارشناس مهندسی بهداشت محیط و ساکن شهر خوی . کار طراحی و وبلاگ نویسی رو دنبال میکنم و طراحی وب رو صرفا برای کارهای خودم انجام میدم . امیدوار هستم که وبسایت مهندسی بهداشت محیط ایران براتون مفید باشه.

جایگاه تبلیغ بنری شما

بدون دیدگاه


دیدگاه خود را بنویسید
توجه مهم : دیدگاه های شامل توهین و بی احترامی و تبلیغاتی پذیرفته نخواهد شد.

محصولات فروشگاه ما

نمایش همه محصولات
میکروبیولوژی محیط بهداشت محیط

میکروبیولوژی محیط


به نام پروردگار خوبی ها میکروبیولوزی و شاخه میکروبیولوزی محیط از اهمیت ویزه ای در مهندسی بهداشت محیط برخوردا است . ...

مشاهده : 2,252 بار
ایمنی بیمار

ایمنی بیمار + دانلود پاورپوینت


ایمنی بیمار - Patient Safety به نام خداوند نیکی ها، با سلام خدمت شما کاربر گرامی سایت بهداشت محیط ایران سایت مهندسی ...

مشاهده : 4,251 بار
پاورپوینت روانشناسی شخصیت

پاورپوینت روانشناسی شخصیت


پاورپوینت آماده روانشناسی شخصیت بنام خدا ، در این تایپک از سایت مهندسی بهداشت محیط ایران ، برای شما عزیزان ...

مشاهده : 2,412 بار

مختصری درباره وبسایت علمی آموزشی مهندسی بهداشت محیط ایران

وب سایت مهندسی بهداشت محیط ایران از اردیبهشت ماه 1392 با هدف ارائه محتوای بهداشتی با محوریت مهندسی بهداشت محیط پا به دنیای مجازی گذاشته است.ما در سایت مهندسی بهداشت محیط ایران سعی در به اشتراک گذاری محتوای مفید برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و همکاران بهداشتی داشته و تمام سعی خود را برای این مهم به کار گرفته ایم و در این مسیر نیز به پیشنهادات و انتقادات شما نیازمندیم. امیدوار هستیم بتوانیم قدمی هرچند کوچک در ارتقای سطح علمی همکاران و دانشجویان عزیز بر داشته باشیم.موضوع فعالیت ما علاوه بر بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، بهداشت عمومی ، تغذیه و رژیم درمانی و بصورت اختصاصی آموزش نسخه خوانی در داروخانه می باشد.